Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Cum iti alegi "motorul" potrivit? (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/69919-alegi-motorul-potrivit.html)

Daniel_Toa 09-03-08 16:46

Re: Cum iti alegi "motorul" potrivit?

BA COPILE AI 16 ANI SI DORESTI UN MOTOR DE 125 cmc sa se duca la 170-180 TII SE PARE NORMAL ??

ge0rge 09-03-08 20:47

Quote:

Originally Posted by Expert Design (Post 1411741)
Ma deci ma uit la Cagiva mito asta si nu ma prea atrage... Mai degraba as vrea o Aprilia RS .. acum numai sa gasesc pa cineva care are de vanzare una... Bogdane nu stii un site ceva de unde pot procura una???

P.S.: Daca mai stiti niste motoare puternice ink mai astept propuneri :D (nu vreau sa o iau prea repede)

fara suparare fratiuc.. daca n`ai ce face cu bani.. i`ati rs :)) saptamanal o sa schimbi ambreaju si pv`u :)) mai ales daca`i full power;) nu zic asta pt ca am mito.. ci pt ca am avut 4 rs`uri ;)

Bogdan_ozzy 09-03-08 21:50

@ge0rge Tu crezi ca deaia i-am spus eu de Mito ? :) Nu degeaba ii spuneam de el :)

Daniel_Toa El a spus ca a incercat a trecut si de scuter si a "calarit" si Cagiva si a mers pana la 120 , poate e adevarat poate nu .. sa vedem in continuare :)

Expert Design Incearca sa cauti ceva pe bikeshop.ro ;) . Si eu iti recomand sa te mai uiti o data pe postul lui TazzY ;) Pentru ca el sitie ce zice ;)

ge0rge 09-03-08 22:47

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1412586)
@ge0rge Tu crezi ca deaia i-am spus eu de Mito ? :) Nu degeaba ii spuneam de el :)

;)) dami add pe messenger :D

Expert Design 11-03-08 07:45

Ma baieti eu nu m-as grabi pe un RS, dar as vrea un motor care sa arate si agresiv si sa mearga cat de cat mai repede....
Am zis ca as prefera un RS deoarce are aspect mai agresiv :D ... si de aia ... ,dar acum ca am aflat ca e proasta logica ca nu o sa dau banii degeaba.. mai rabd putin... doar putin ;) :lol: :))

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1411886)
BA COPILE AI 16 ANI SI DORESTI UN MOTOR DE 125 cmc sa se duca la 170-180 TII SE PARE NORMAL ??

Ma mi se pare normal din moment ce un coleg de-al meu are o Cagiva care prinde 175 km/h si e de 125 cmc... Nu pare prea imposibil .. De asta am si deschis threadul ca sa pot afla o motocicleta care sa reziste nu sa stau cu ea in service si sa ma stoarca de bani ;)...

P.S.: Daniel_Toa sper ca ti'ai dat seama ca un motor de 125cmc ajunge in 170 doar cu limitatorul scos... ca asa el nu depaseste 120km/h ;)...

V1p3R 12-03-08 14:48

am mai calarit si eu cate`va mobre:twisted:...am calarit si mito`ul lu georgel:-P...si rs am calarit si nu una mai multe....sincer ca aspect poate ca rs`u castiga....dar ca motor....rs se poate ascunde pe langa mito....mito e mult mai stabil la viteza mai mare...e mai puternik daca e full power....si e mult mai rezistent...eu mas duce pe mito....acuma cumparatorul decide;)

keane 12-05-08 23:02

de ce spuneti ca RS-ul este proasta la motor ? doresc sa-mi achizitionez una , si as vrea sa stiu daca este buna sau nu .. sunt in aceeasi situatie cu EXPERT DESIGN

Bogdan2fsc 25-06-08 14:22

ce inseamna full power?are power commander sau are limitatorul scos?

Expert Design 01-07-08 17:39

1 Attachment(s)
DONE!!! In sf - am luat motorul :D ... e un Cagiva Mito - 2300 Euro ... si arata perfect :X... am asteptat destul dar a meritat ;) -- aveati dreptate ..e PERFECTA !!! mere impecabil se manevreaza la supper bine ... altceva nu imi puteam dori :X -- si mai am si 200 euro ramasi :D -- s'au implinit 2 luni d cand o am! :)
O poza cu ea :) - am luat'o de la unul din Bacau

Merci mult pentru sfaturi baieti si cred k am sa mai apelez la voi cat de curand :D -- doar dak ajung cu ea la service :))

strik3ru 01-07-08 18:07

Quote:

Originally Posted by Expert Design (Post 1623473)
DONE!!! In sf - am luat motorul :D ... e un Cagiva Mito - 2300 Euro ... si arata perfect :X... am asteptat destul dar a meritat ;) -- aveati dreptate ..e PERFECTA !!! mere impecabil se manevreaza la supper bine ... altceva nu imi puteam dori :X -- si mai am si 200 euro ramasi :D -- s'au implinit 2 luni d cand o am! :)
O poza cu ea :) - am luat'o de la unul din Bacau

Merci mult pentru sfaturi baieti si cred k am sa mai apelez la voi cat de curand :D -- doar dak ajung cu ea la service :))

Frumoasa motocicleta, insa fii atent si mai ales poarta echipament. Ideea ar fi ca decat sa iti lagi pielea pe jos mai bine dai un ban pe echipament.
Asfalt uscat

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning