Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - BFN-u meu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69862-espero-bfn-meu.html)

electric_style 14-03-08 17:58

Re: BFN-u meu

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1424141)
Nu ma intereseaza daca e copie dupa a mea sau nu ...macar sa fie ... Ce mare lucru sa desfaci si sa vopsesti farul pe dinauntru .?Ce vreti un desen ? Multi vorbesc mult si fac putin ....Vreau sa vad actiune!Asa ca treceti la treaba si lasati tastele...
:peace:

cum sa-l vopsesc man...cu spray ? sau ?

N D Y 15-03-08 14:02

:DCu pensula sau cu periuta de dinti:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

electric_style 17-03-08 08:24

Quote:

Originally Posted by B78NDY (Post 1425606)
:DCu pensula sau cu periuta de dinti:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tati....am inteles din posturile anterioare , ca trebuie vopsita oglinda !!! explicati-mi si mie pas cu pas!!! am farurile date jos , am cumparat vopsea si mai trebuie doar sa-mi eplicati amanuntit...ce si cum!!! nu vreau sa dau gres pt k dupaia ma costa in jur de 5 mil alte faruri :lol:

electric_style 26-03-08 08:38

azi mi-am luat un filtru sport (revin cu poze reale) suna super la turatie incepand de la 2.000 rpm + ca trage mult mai bine!!!

electric_style 27-03-08 12:02

4 Attachment(s)
poze cu filtru!...oricum e filtru standard valoreaza circa 70-80 roni...pe viitor o sa-l dau jos si o sa-l inlocuiesc cu un Pipercros , deja am facut comanda!!! :D

WOLFI3 09-04-08 20:33

Dargutza masina....cam de 3 ani...ma gandeam si eu la un espeor....dar mi-am dat seama nu am la ce s-o folosesc....avea tata dacia...iar acuma avem matizu...ii super!!!
Vad ca ai facut o schimbare serioasa sub capota.....asta siguri poti sa ti-l notezi ca un succes deja!! Husele sunt la fel ca ale mele...uitate si tu la micutza mea!!!
MATIZURI DIN ORADEA....tot la masina mea daewoo!!

electric_style 10-04-08 23:09

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1423888)
bine ai venit. nu se potrivesc ornamentele de stergatoare si eleronul

am spus si repet...am dat jos ormaneltele dp plafon si stergatoarele!!! eleronul l-am lasat pana cand resusesc sa-mi iau unul nou!!! urmeaza zilele astea o mica modificare la geamuri si anume : folie solara , parasolar personalizat , si niste litere chinezesti pe usi (fatza)

cu pleoapele tot n-am rezolvat nimic:cry: ....n-am nici cea mai mica idee cum as putea face ceva asemanator...cum le-a facut Andy (NDY) , iar cu farurile tot nu's lamurit cum trebuie sa procedez !!!

need help...am niste bani momentan si nu vreau sa-i cheltui aiurea!!! vreau sa aduc schimbari espero-ului meu...cat de mici , dar totusi sa le fac!!!

tiolik 19-04-08 23:04

maine o sa mai vina o schimbare la aceasta masinutza va dau doar un mic indiciu bord asteptati si o sa vedeti

electric_style 20-04-08 22:16

chiar asa...o sa iasa ceva unicat pt un espero...asta datorita meseriasului TeO no.1 8) prea smeker baiatu'...o sa vedeti ce-a iesit din mainile lui!!! atasez poze peste o ora!

electric_style 20-04-08 22:42

9 Attachment(s)
poze cu intreaga activitate a projectului lui Teo Tiolik :D

scz pt calitatea pozelor , dar sunt facute cu telefonul mobil! o sa fac cu aparatul digital si mai in detaliu...pana atunci multumiti-va cu astea:)

modificarile sunt : ace indicatoare de cielo , 15 leduri albastre , si 4 leduri rosii!!!

electric_style 20-04-08 22:48

2 Attachment(s)
inca 2 poze!

electric_style 20-04-08 23:24

3 Attachment(s)
poze...cu bordul in lucru! (scz ca le-am atasat acum , dar am uitat de ele)

tiolik 21-04-08 11:04

1 Attachment(s)
asta a fost ultima modificare ultimele leduri puse in dim de ieri nu aveam ce face si iam mai pus 2 leduri

Geo_ZGA 21-04-08 11:47

foarte frumos :)
tiolik, spune-mi si mie, te rog, cum ai pus smd-urile la ace. m-am apucat si eu sa "mesteresc" pe la lumini, am schimbat la climatizarea de la cielo, am pus led-uri albastre. la bord nu e problema, fac aceeasi operatiune, pun cate un led de 5mm in locul becului, dar la ace...? si am mai observat o chestie: lumina la mine nu este f uniforma... cum ai rezolvat problema asta?

tiolik 21-04-08 12:09

scz de of tpopic dar geo dami pm cu id tau sau intra u poe id meu si vb deseara tiolik_the_only_1

All times are GMT +2. The time now is 09:31.

- Copyright 2026 4Tuning