![]() |
pe 6 vanatori, acolo pe langa puscarie tot era dacia aia alba ;)
|
as
in arad m-a prins radarul chiar la intrare dinspre nadlac, am inteles ca stau destul de des baietii pe acolo
|
Re: as
Quote:
|
:!: mai stau baietzii si pe podul timisorii in ambele sensuri...asa ca take care la TJE si ZLS :D
|
Re:
Quote:
AR86LIK ??? :roll: |
Re:
Quote:
|
tre sa fie ceva masina nemtzasca
|
mah aveti grija prin vlaicu acolo dupa ce treceti de mol ii radar si sta de vreo 4 zile acolo....... si in zona 300 ca am platit rau am mers cu 90 la ora 750.000 lei futui :evil:
|
O gramada de \"organe\" de la circulatie am vz azi prin oras,la Podgoria,gara si la autogara.La gara stateau cu o dacie alba in parcare cu camera de filmat
|
scuze ca ma bag si io in seama, da am vazut ca pe niciunu nu va prins radarul pe calea victoriei (f...le mamicuta lor), si-au mai gasit o strada. asa ca aveti grija si pe acolo langa sc podoaba. :twisted:
cand ti lumea mai draga te inhata garcea cu TJE-ul(si dupa ce ai semnat PV-ul dai mai departe cu urarea sa-i traiasca masa de la 12 pana la amiaz) va salut si la cat mai putine amenzi :wink: |
Quote:
Pe cocorilor ma gandesc ca stau mai nou de cand cu accidentele alea... si destul de frecvente. Ce sa-i faci daca e prea bun asfaltul acolo |
Re: Radarul in orasul Arad !!!
astazi a fost radar chiar in fata la I.Maniu,si mai stau deja si vizavi de biserca din Vlaicu dupa curba
Iar acu vreo saptamana i-am vazut pe poetului(spre mirarea mea) si era indreptat spre scoala(generala 11),acolo este limitare la 30 aveti grija Bafta,si catmai putine radare!!!!!!! |
mai nou stau sacalii chiar in statia de taxi de la podgoria...
|
Trebuiau amendati. Nu au voie sa opreasca in statia de taxi. Sau poate faceau un ban cinstit (300.000 / 10Km - negociabil).
|
fi atent maa......unde-i duce draq si pe astia.....n-au casa ma?m-or prins azi pe str.Adam Muller Guthenbrun(asa scrie in proces)....ii o strada din aradu nou cu sens unic si da in subcetate...cred ca stiti unde e....daca nu spuneti si o sa incerc sa explic mai odata...sau explica unu care se stie mai bine..ca amu n-am nici un chef:D
AVETI GRIJA!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning