Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69797-dacia-sandero.html)

iionnutgr 05-03-08 08:37

Re: Dacia Sandero, lansata la Geneva '08

nu imi place deloc mai ales spatele ala....iar din fata pare kinezarie makar loganul e original fata de asta....

larry 05-03-08 08:48

Mai oameni buni. Nu pot sa cred ca sunteti ...in continuare.... asa de egoisti.Ganditi-va ca daca Renault nu ar fi cumparat Dacia....noi cred ca si acum am fi vazut cum se fabrica 1310-le. Asa ca ...sa fim seriosi. Si Loganul este o masina buna pt. tara noastra...cu atat mai mult...Sandero. Voi cred ca vreti ca firma Dacia...sa scoata pe piata vreun model nou de BMW. Nu stiu de ce sunt atat de impotriviti in privinta Dacia(cu toate ca numele e naspa rauuu). Nu va obliga nimeni sa cumparati. Dar nu uitati ca traim in Romania....iar aceste doua modele de masini (Logan si Sandero) pentru multi straini este un succes. Omul isi cumpara o masina pentru a o folosi in scopuri personale.(ma refer la omul de zi cu zi...nu bashtani). Nu ca la noi....ca ne luam o masina....wow ce tare e bmw-ul lu' ala..si te intreaba ce ai pe ea....Pai....e full full.... Navigatie...piele...etc. Doar pt a te da in barci...ca asa suntem noi(cu toate ca nu multi dintre voi recunoasteti asta)....Sa moara dusmaniii....dai in mm.
Oricum...masina mea personala nu este o Dacie...dar eu cred in continuare ca firma Dacia...este pe un drum destul de bun. Iar la ce am spus mai sus este doar parerea mea...si stiu ca mai sunt oameni care ar spune asta.

P.S Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau...dar ganditi-va....ca dupa nu stiu cati ani de Dacia 1300...1310 si ce naiba or mai fi fost....putem si noi sa spunem ca fabricam un model destul de frumos.....Uitati-va la ce am avut noi in urma... si faceti o diferenta.....nu va uitati la ce fabrica neamtu, ca NU avem cum sa ne punem cu ei niciodata in viata noastra. Dati-o in colo de vrajeala ca la noi pana nici cu taxa de prima abureala n-am rezolvat-o. Asta e...mai avem mult....pana departe

feryboy 05-03-08 08:56

masina este facuta pentru a satisface anumite nevoie...si cifrele de vanzari ale loganului in 2007 (peste 70 000 de unitati numai in RO) dovedesc faptul ca e facuta corect pentru piata din romania cel putin
Poate ca sandero o sa urce aceasta cifra la 100 000 de unitati in 2008.
oricum renault a cumparat dacia pentru a produce prin intermediul ei modele accesibile nu masini de clasa premium
SUnt curios cand o sa apara pe acest topic comparatiile cu masini SH aduse din germania :))

DACIA-Wrc 05-03-08 09:07

nu arata rau...dar logan nu`mi voi cumpara degraba.
mai bine umblu pe jos decat cu loganul.
pe jos fac miscare :P

sica_sibiu 05-03-08 09:16

nu inseamna ca-mi place dacia , dar asta arata bine , e ceva mai nou , mai schimbat , decat logan.. Sigur o sa se vanda ..

ArCaDa 05-03-08 09:22

sincer nu imi place...cand aud Logan(nume de cod "tomberon") nu imi place...urat ..chit ca e dacie si nu poate multe da mai bine merg intr-o solenza decat intr-un logan..

acs13 05-03-08 09:30

eeee, hai acum sa nu fim rai:-P pana la urma nu toata lumea isi permit masini de 10000euro+ oricum k o alternativa mie mi se pare mai dragutza decat logan , iar aprpopo de pret varianta standart va incepe de la 6500 si 10000 full options, eu unu nu ma pronunt, astept sa o vad p strada

crazyfornova 05-03-08 09:36

NU asta NUUUU deci asta e urata rauuuu !!!! mai bn un tico decat una dasta ... mare chestie airbag pt cap si torace ... si mai costa si in jur de 10.000 coco .. pai ce masini iau cu 10.000 aproape full . sau un urs si mi-l fac de se invarte dupa soare
datii drumu cu caruta vostra de aici !!! nici macar un diesel de 90 95 cai sau o benzina de 110 - 130 cp
RUSINEEE BAAAAA

gunball 05-03-08 10:10

e mult mai frumoasa decat Loganul, vad ca cei de la Dacia vor sa faca si ei o treaba buna.

tm_kata 05-03-08 10:29

astia nu sunt normali.... o sa vedem si dacie jeep, autobuz, microbuz, camion, avion si mai stii poate si vapor.....

DRaCu' 05-03-08 10:55

Mmda....arata ok, nu pot sa spun ca e frumoasa.
De acord cu larry: "dupa nu stiu cati ani de Dacia 1300...1310 putem si noi sa spunem ca fabricam un model destul de frumos"...frumos in comparatie cu vechile dacii.
Sunt curios cat de bine va fi facut interiorul...adica dupa cat timp or sa inceapa sa scartzaie, troncane plasticurile alea :)

no limits design 05-03-08 11:15

sandel....ink unu.....

extasy_cristU 05-03-08 11:32

:x
Quote:

Originally Posted by DaLaS (Post 1400899)
Doamne ajuta sa nu facem asa ceva. Este urata cu crengi. Bord de Logan! Si bricheta este optional sau o baga la oferta?? Macar puneau si ei niste jenti,doar pt expozitie macar. Sau facut de rusine, te duci cu o masina nefinisata la un salon auto. Macar la Logan stiu ca am spatiu interior prea mult, intra 10 in ea(cu proba facuta pe vreo 50km). Masinile in 2 volume, cum este si Sandero au interiorul mai mic. De Logan ziceau ca va costa aproape 5000 euro si sare de 7000 cea mai cheala. Asta sigur sare de 15000 euro, cu 'oferte'. Si la 15000 imi iau Fabia, full option. Tot mai bun 'dulapul' decat asa ceva.

friend sandero e mai lata decat loganul(uita-te pe loganclub) si cea mai slaba varianta de logan este 6400..de unde si pana unde sare de cea mai cheala si de unde si pana unde ca nu e mare.vom vedea ca asa a fost si cu solenza ca e asa si asa porma cu loganu si acum cu asta fratilor nu va obliga nimeni sa shop de la dacia pentru banii ei merita

Fixius 05-03-08 12:53

nu arata rau... la tara'i buna... interiorul e foarte urat...

alexandru89 05-03-08 13:13

nu ma` suferiti ba, luati-va bmw-uri daca aveti bani lasati loganu` si sandelu`pt oamenii saraci daca voi sunteti bogati, ia uite ma a facut comparatie cu fabia, zici ca fabia e mai breaza e tot o corcitura facuta de vw, acum supara-te ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning