![]() |
Re: Maserati Gran Turismo S
E DRAGUTA AICI LA SALON AUTO...cand o vezi p starada nu e wow...langa un porsche sau lambo...nu are un farmec
|
Quote:
|
Quote:
|
Tinand cont ca maserati ocupa un loc cu foarte mare prestigiu in industria automobilelor,nu putea sa iasa o masina urata . imi place foarte mult cum arata , si o idee geniala la un salon ,este sa-si prezinte si motorul "liber" langa masina , multe firme de automobile apeleaza la asta ,la prezentarea motorului ,care aduce un plus de frumuseste in prezentare.
|
o sa-mi iau si eu Maserati cand castig la loto :):):):):):)
|
Maserati Gran Turismo S =P~=P~=P~=P~=P~=P~ imi place este masina visurilor mele adica mai bine spus marca visurilor mele.....
|
E misto dar cam opulenta, in concluzie: nu ma da pe spate!
|
Numai 440 de cai are ? Slabut...de aia standard nici nu mai vorbesc ca o intrece si un seria 5 de 360 de cai :D
|
Si asta nu-i nimic dar mai costa si o caruta de bani pe de-asupra.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
am vazut una ieri la mall in parcare...era albastra si cu piele crem in interior...vreo 10 min m'am invartit pe langa ea...si am ramas fara cuvinte..arata prea smecher:peace:
|
1 Attachment(s)
OMFG voi stiti cat consuma masina asta ? Mie nu mi-a venit sa cred :shock:
|
si ce e asa special la consumul ei? e mare sau mic dupa tine? mi se pare ok 16 mediu..
|
Quote:
Uite de exemplu CL 63 AMG, care face parte din aceeasi clasa cu Maserati GTS, consuma 23 litri in oras si are un consum mediu de 14.9. Si culmea, asta cu 100 de cai in plus ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning