![]() |
sincer nu am auzit de vreo versiune de 350Z cu 387 de cai,poate 287...o fi gresit o litera :lol:
|
Cel mai puternic 350z in forma stoc este 35th Anniversary Edition, 300cp. Este o editie care inca se mai fabrica.
Cat despre acest presupus versus, merg pe 350z. Pentru mine, totul consta in balansul looks/performance. Degeaba e rapida daca arata ca o cutie de chibrite. Bogdan_16v: de ECU-ul care nu permite rescrierea nu te cred. Gramada de oameni stiu care si-au facut lucruri minore la dealer, de genul avansa la timing 2 grade samd. Cat despre motorizare, este vorba de motorul VQ35, 3.5 litri V6 care se afla sub capota: Nissan Altima 250cp si 265cp pentru modelul SE-R Nissan Maxima 260cp Nissan Murano 245cp Nissan Skyline care in SUA si parti Eu este cunoscut sub numele Infinity G35 Coupe si are 298cp |
Re:
Repet, e o parere personala. Unii isi cumpara masina strict pentru performanta. Eu pun in balans performanta si stilul. Ca de banii care sa-i dau pe un 350Z sau un Evo pot sa cumpar o Honda Civic de prin 98 si de restul sa investesc intr-un motor, scot din ea 400 cai putere cu cuplu pe toate rotile si imi bat joc de tot ce misca pe drum.
Dar o Honda tunata va ramane vesnic o Honda tunata iar eu, pe langa faptul ca prefer o masina cu coeficientul \"aspirator de vagine\" cat de cat respectabil, mai e si partea ce fel de femei atrage. Mi-a trecut cheful de pustoaice cu impresii. Nu ma intelege gresit, nu sunt poser, acel tipic manelist sau niggar de ghetou plin de bling-bling, dar sa sti ca e ceva sa fi la un semafor, langa tine o tanti interesanta care sa intoarca privirea catre masina, la tine, si sa-ti zambeasca. De acord? |
acum va rog nu subestimati evo, da? aspectul agresiv isi spune cuvantul si el aici, iar 350z-ul pare prea \"domestic\".
si fishbone, prea pui accentul pe coeficientului \"aspirator de vagine\". o sa incep dupa aia sa cred ca ti-ai dori un porsche boxter. cah! mai bine cauti un corvette stingray ca cel al prietenei tale :D apropo, ca tot mi-a venit in minte, cat e un dodge viper sh pe la voi? |
SH? Intre 55 mii si 80 mii de $. Depinde de an, km la bord.
|
PAREREA MEA:
-amandoua au fost concepute ca masini sport de strada. -niciodata nu dai o aspirata pe un turbo si 16v si in linie -la 350z se poate monta in schimbul la niste dolarei un kit turbo si dupa aia s-a cam terminat(dar aici vb de standard) -intotdeauna un adevarat racer alege 4x4 permanent -in general numai figurantii isi iau tractiune spate si sfarsesc in pom ca nu stiu sa o tina pe strada -->dar asta e alta poveste. DECI CLAR MITSUBISHI LANCER EV08!!!!!!!!!!!!11 |
I forgot. Evo si STi forma stoc sunt cam pe la limita cu acea turbina. In schimb, VQ35DE lasa mult loc inca de tuning fara a fi schimbate multe piese stoc.
|
Re:
Quote:
evo.sti se pot tuna destul. (cu multi bani insa :oops: ) https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...4794&start=690 si cat scoti dintr-un 350z cu turbo? nu mai mult de 350 de caluti. din tr-un chip pe evo/sti si o evacuare sport te apropii de acae putere. (cel putin la sti.) si la puteri asemanatoare sti /evo castiga mereu din \"cauza\" tractiuni 4x4. pai fish, 50.000$ nu prea e mult. adica cumperi un v10 de 7.4 litri si 500 de cai. stock. putere pe care nu o scoti usor din 350z. de coeficientul \"aspirator de vagine\" cred ca nici nu mai trebuie sa vorbim.... :D |
Quote:
|
Re:
Quote:
Si intr-adevar, Viper arata de-ti lasa gura apa. Sunt mai mici in realitate decat par. |
ok, iti dau dreptate. pana la urma vorbim de 2 japoneze cu turbina, una de 2 litri, cealalta de 3.5 litri.
si z-ul e mai \"stilish\" decat evo care e doar foarte agresiv. fiecare ce doreste de la masina... la avantajele evo-ului putem trece si 4 usi? adica iti iei un sedan de familie. cu 265 de cai, turbina, si 4x4. :D |
Haha. Cu siguranta faptul ca are 4 locuri si 4 usi este un avantaj. In Z, pe langa c*rva de langa si un diplomat in portbagaj nu mai e loc ...
|
Christian numai Evo are turbo ,350Z'ul are aspirat V6 3.5l .Ma bucur insa ca ai pomenit atuul design'ului deoarece acesta este singuru in favoarea Nissan'ului .In rest tunate ,netunate cum vreti voi Evo da clasa lui 350Z .
|
Tunate, n-ai dreptate. Am scris mai sus. Un Evo il cumperi din fabrica si in afara de exhaust/intake, eventual chip tuning nu mai faci multe fara sa nu te bagi la schimbat piese majore. Un Z asteapta un turbocompresor, pe Evo ce mai pui fara sa-i crapi motorul? Hmm?
Dintr-un V6 de 3.5 litri scoti mai multa putere decat dintr-un 4-banger de o capacitate mai mica. There's no replacement for displacement. De 5k dolari pleznesti un turbo pe un Z stoc si faci misto de Evo la dragstrip cum vrei tu. Si de un STi la fel. Z stoc in SUA: 287 sau 300cp, in functie de trim. + turbo = ~400hp. Problema e RWD vs AWD. Like I said, Z lasa mult mai mult loc pentru tuning si marire de performanta fara a te baga la motor prea mult. In plus, in opinia mea arata si traznet. |
Nici n-am bagat de seama in postul initial decat acum. Cine a spus ca Z atinge suta in 6.1 secunde? Timpul ala e pentru o Nissan Altima eventual, care chiar si aia in versiunea manuala Motortrend in 2002 a atins suta in 5.9 secunde. Altima SE-R 265cp atinge suta in 5.8 secunde, deci Z-ul linistit scoate cel mult la fel.
Si doar de curiozitate, 1/4 times s-au luat in comparatie? Parerea mea, acest versus era mult mai bine gandit intre STi european ala de 2 litri si Evo. Ala da versus. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning