![]() |
Re: Cumpar mp3 player si statie
@Spark: vezi anuntul lui Bigu, are un mp3 Sony care a fost al meu, am fost foarte multumit de el....are si iesire de subwoofer, si telecomanda, si intrare USB, si intrare aux....tot ce vrei, la pret bun (daca il vinde separat).
|
Deja mi-am luat mp3 player Alpine 9812 cu telecomanda, motorizat,iesire woofer da am o mica problema,nua am primit rama aceea din plastic :(
Ce pot sa fac?? |
am eu statie pe 4 canale din cate am inteles( nu ma pricep f bine, dar ma pot uita si iti spun) +tub bas infinity , contacteaza-ma pe mess si vb
|
Pai hai sa vedem de care este statia si vedem...pune o poza sau ceva :)
|
Astept in continuare oferte :)
|
Amplificatorul meu te aranjaza perfect.....
- Amplificator Magnat Pantera Two / Caracteristici - amplificator 2 canale putere RMS: 2 x 100W (4 Ohmi) 1 x 300W (4 Ohmi, punte) 2 x 150W (2 Ohmi) putere Max: 2 x 225W (4 Ohmi) 1 x 700W (4 Ohmi, punte) 2 x 350W (2 Ohmi) raspuns in frecventa: 5 Hz - 90 kHz (-3dB) raport semnal / zgomot: >105dB distorsiuni: <0.03% nivel semnal intrare: 0,4 - 4V filtru LPF variabil: 40 - 250Hz (12dB/oct) filtru HPF variabil: 40 - 250Hz (12dB/oct) bass boost: 0 - 12dB (45Hz) stabil in 2 Ohmi dimensiuni: 365 x 365 x 280 mm greutate: 4,4Kg |
Intrebare tampita da nu ma pricep..ce inseamna in punte????
Care este pretul? |
Ba eu nu prea cred ca-l aranjeaza deloc, avand in vedere ca are un Kicker la 2 ohmi. Puterea dezv de al tau de 300 rms e in punte unde impedanta minima suportata de ampliful respectiv e de 4 ohmi;)
|
Acuma am un jbl :D ,dar na daca tu zici ca nu atunci nu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning