Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Concept Fireblade by Idries Noah (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/69618-concept-fireblade-by-idries-noah.html)

no limits design 04-03-08 20:46

Re: Concept Fireblade by Idries Noah

cat de tare poate sa arate...pfuuu...great

Victor_WRC 04-03-08 20:46

cand apare si la noi de vanzare ?:):):):):):)

vlad_strumph 04-03-08 21:26

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1400004)
Oule,daca tot vorbim asa.. motorul hemi de 6.1.se duce pana la 420 hp , si eu am spus ca poate se putea putin mai mult pentru o astfel de masina ceva de 6.4 l care apare si pe Grand Cherokee SRT8 din 2009 - 2010.
Si in lumea americana este hemi .. ,dar pe total ca sa stii si tu cel mai fiabil motor a fost de la bmw M10, patru cilintri 1,8 l a fost cel mai fiabil motor ever (1500 CP scosi din blocurile standard in f1 in anii 80 multe motoare in funtiune si azi pe ursuleti )

Poti sa te exprimi mai frumos de acum ;)

ok,nu vreau sa ma cert cu nimeni ca nu am chef,dar motorul hemi ala de 6,1 l v8 urca in 800 de cai lejer ...la asta ma refeream ,este foarte usor de modificat si tine la puteri mari,si am specificat,in lumea americanilor,morti dupa hemi...apropo,motorul cel mai fiabil e cel de pe toyota supra...cel putin asa am gasit prin reviste...1500 de cai pe una din polonia ,o foloseste ca masina de zi cu zi...blocu standard:) bafta

Bogdan_ozzy 04-03-08 21:37

Ok ok :) pareriile sunt impartite.. pai si motorul bmw m10 de 1 , 8 l a adus 1.500 cp. in fine.. hai sa nu stricam thread-ul :)

Bogdan_ozzy vlad_strumph se retrag din thread

Fixius 04-03-08 22:39

prototip toata lumea.. scoate.. sa o vedem masina de serie.. si dupcaeea mai vb.. arata demential.. jantele alea's criminale...

DaLaS 05-03-08 01:42

pacat ca va ramine in stadiul de concept car, ca si ferrari f250. ce design agresiv, mai ales spatele. si aripa spate ce frumos se 'arcuieste' peste roata. mergea sa faca mijlocul capotei din carbon (intre nervuri) de la bara din fata si sa se continue cu plafonul. se evidentiau mai bine aripile. are eleron la difuzorul din spate sau mi se pare??

golidix 05-03-08 16:18

smechera capota aia trasnparenta :D

F.E.A.R 07-03-08 16:34

...priviti forma si dimensiunea portierei... va ramane doar un concept ...totusi arata bine de tot, mie imi place

DaNy>DmN 08-03-08 22:28

masina arata fenomenal .... motorul parca ar fi mers unul mai puternic :?: pentru sportivitatea masinii ???

Claudiu.aka.Clappy 20-04-08 02:02

It's A fucking UFO ... eu sunt fan OldSchool ... si asta mi se pare prea exagerata..!! dar ca exercitiu de design e Bestiala !

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning