![]() |
Re:
Quote:
vai dar ce provocator esti :!: :roll: :ballbounc |
Re:
Quote:
|
Re: Masinile noastre
Quote:
grow up bah and get a life :evil: |
Quote:
2) nu ma bag in seama ca si chilotu in fund (asa k sa fiu politicos) 3) nu mi-i frica sa ma exprim liber. traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea. si ar mai fii multe dar sa zicem k tu fiind fata si eu fiind baiat eu cedez in favoarea ta. asta k sa nu dau dovada de LIPSA TOTALA de bun-simtz. |
Quote:
nu te-a acuzat nimeni ca ti-ar fi frica de ceva , doar ca te bagi in seama exact ca si chilotu-n cur si ca nu prea ai nimic de spus referitor la domeniul auto , ca nu ai argumente pertinente cand sustii o idee, si ca dupa cum postezi esti destul de frustrat si de nebagat in seama si lasa-ma cu zicala de genu ''traim intr-o tara democrata, in care fiecare face ce vrea'' ca e veche si rasuflata deja si evidentierea genului iar nu o consider oportuna , ca in tara ta democratica sintem toti egali indiferent de sex:lol: da dovada de lipsa de bun simt cat vrei tu , ca oricum nu ar fi prima data , dar fa-mi o favoare si da un search pe posturile tale , ca poate observi ca in majoritatea te-ai bagat in seama ,asa numa de amorul artei si ca sa iesi si tu in evidenta |
Re: ARENA !!!
AMBRA si cu EXITU' daca mai aveti sa va transmiteti una alta continuati aici
|
Quote:
sanatate ,fericire si maturizare grabnica ps. ai resuscitat ARENA??:twisted: ok.... sa scoatem deci armele din dotare :chainsaw: :bat: :poke: :punch: :boxing: :2gun: ,sa le stergem de praf.... si poate asa mai scapam de offtopic , si cei frustrati sau razboinici se vor putea exprima in voie aici |
cred ca ar trebui sa aduc si eu pe cineva in arena:twisted:
|
avem voie cu "fatality"?
|
adela gti pot sa dau o tura cu masina ta ??? imi place golf5 ce motor ziceai ca are masina ta ??
|
sigur numa cu masina vrei Tekin ?
|
mai bine o iei pe fata la o tura sa vezi cum se aude gti`u :D
|
:rolleyes2 ...ei,uite asa modelul "bud bundy" se perpetueaza...mosule,ma tem ca tekin nu prea are nevoie de gti sa plimbe o gagica :D
|
ha ... ha ... ha ... io ma referam la alceva si tu intelegi alta :)))
|
:D ...esti sigur?chiar daca e femeie,poate stie sa conduca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning