Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Ce parere aveti despre forumul Arad ??? (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6930-parere-aveti-forumul-arad.html)

RCS. 29-07-05 06:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AMBRA\"
Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Mah dar spuneti si ce nu va place...si detaliati va rog frumos..nu fiti asa zgarciti in raspunsuri !!! 8)

:lol: pai de ce nu iei tu initiativa? sa te vedem :lol: ...si detaliaza... :wink:

...in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

AMBRA 30-07-05 15:40

Re:

Quote:

in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

:roll: vai ce om e si moderatorul asta :lol: pai asa mult ia trebuit pana sa se prinda ca topicul tau are o utilitate deosebita? :roll: :lol:
apropo cam care ar fi aceasta utilitate? :wink:

RCS. 01-08-05 07:21

Re:

Quote:

Quote:

in primul rand nu-mi place ca moderatorul mi-a sters de vreo 3 sau 4 ori topicul cu Arena :twisted: :twisted: ...dar vad ca pana la urma si-a dat seama de utilitatea lui si l-a lasat :wink: ...!!!

:roll: vai ce om e si moderatorul asta :lol: pai asa mult ia trebuit pana sa se prinda ca topicul tau are o utilitate deosebita? :roll: :lol:
apropo cam care ar fi aceasta utilitate? :wink:

:lol: :lol: ...utilitatea consta in faptul ca topicul respectiv este un loc unde se face ,,Razboi si Pace''...adica daca avem ceva de zis de x sau y nu ne tiganim pe toate topicurile ci intr-un singur topic (respectiv ARENA unde trebuie pastrata legea bunului simt intre combatanti) care dpdv al moderatorului este foarte util deoarece are controlul a ceea ce se scrie acolo putand mult mai usor controla pe x sau y pe cand in situatia in care cearta s-ar duce pe vreo 3-4 topicuri ,,fenomenul ar scapa de sub control''... :lol: :lol: ..si daca nici acuma nu intelegeti utilitatea...sorry...!!! 8)

AMBRA 01-08-05 21:43

mah rcs om fi noi mai grei de cap :lol: ...ce sa zic ...
dar daca adminul de pe forum a sters ARENA
de ce o trebuit sa o redeschizi tu ??? si fix la arad

ai impresia ca suntem chiar asa certareti?? :lol:
ar fi avut utilitate daca o redeschideai pe forum
nu pe sectiunea arad
asa daca un user din ploiesti are ceva de impartit cu unu din bucuresti sa intre repede la noi in arena ???
sau e doar ptr aradeni? :lol:

RCS. 02-08-05 06:51

Arena este doar pentru cei din Vest...!!! :lol: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''..!!! :lol: :lol:

AMBRA 03-08-05 18:06

Re:

Quote:

Arena este doar pentru cei din Vest...!!! :lol: ...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''..!!! :lol: :lol:

:lol: 1. discriminare pe motiv de apartenenta teritoriala :?: :!:
....hmmm :paper:

2. nu cedati manipularilor lui rcs :!: :lol:
care vad ca vrea cu orice pret un picutz de scandal intre NOI si pruncii din vecini :wink:

ps .ai dat cumva in mintea pruncilor?? :roll: :lol:

RCS. 04-08-05 07:11

Re:

Quote:

Quote:

:lol: 1. discriminare pe motiv de apartenenta teritoriala :?: :!:
....hmmm :paper:

2. nu cedati manipularilor lui rcs :!: :lol:
care vad ca vrea cu orice pret un picutz de scandal intre NOI si pruncii din vecini :wink:

ps .ai dat cumva in mintea pruncilor?? :roll: :lol:

1.discriminare nediscriminare...traim intr-o tara unde discriminarea este la moda..asa ca de ce nu ar fi si aici!!! :twisted:
2.manipulari de ce...materie cenusie, marfa, trupe etc?? :twisted:
Vezi ca incalci regulamentul forumului deoarece scri cu limbaj tip ,,mirc'' tz..samd !! :twisted:
Cat despre datul in mintea pruncilor hai sa-ti zic o vorba : cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''...sper ca ai inteles unde am vrut ,,sa bat'' !! :twisted:

AMBRA 04-08-05 15:56

Re:

[quote=\"RCS.\"]
Quote:

Quote:

1.discriminare nediscriminare...traim intr-o tara unde discriminarea este la moda..asa ca de ce nu ar fi si aici!!! :twisted:
2.manipulari de ce...materie cenusie, marfa, trupe etc?? :twisted:
Vezi ca incalci regulamentul forumului deoarece scri cu limbaj tip ,,mirc'' tz..samd !! :twisted:
Cat despre datul in mintea pruncilor hai sa-ti zic o vorba : cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''...sper ca ai inteles unde am vrut ,,sa bat'' !! :twisted:

:roll: pai de ce sa fie discriminare si aici? o fi la moda ..dar din cate stiu e interzisa prin Constitutie :lol:
de ce sa nu se poata certa useri din toata tara aici ?
nu cred ca mai exista alta Arena
si oricum cred ca ar fi mai interesant ,nu?
poate asa ti-ai satisface intr-o masura mai mare pofta de scandal si de zanzanie. :lol:

citez:
...certareti nu suntem noi ci ,,pruncii din vecini''
cat timp mai avem parinti toti suntem considerati ,,prunci''
:roll: :?:
asta sperai sa inteleg?ca noi toti suntem prunci doar ca noi nu suntem certareti doar altii sunt?
incalc regulamentul forumului??? hmmm....crezi ? :lol:
demonstreaza-mi :wink:

XtenSion 07-05-06 10:04

Re: Ce parere aveti despre forumul Arad ???

Hie mijto, desi se face cam F mult offtopic (ma simt si eu).

RCS. 10-11-06 18:36

Mani****ri....:lol: :lol: :lol: ...interesant tot ce incepe cu **** este cu ****..cool

AR33COP 10-11-06 23:46

mie nu-mi place la sectiunea arad ca deja va certati mai certaretilor.terminati cu certurile astea ca daca mai vad o cearta intre voi va sparg fi v-ar certurile si mama certurilor de ris.:D :D :D
nu amu pe bune.ii beton sectiunea arad.parca sintem ce-i mai rasariti din provincie si daca ne scremem putin si peste bucale da noah....
aici ma refer la discutiile despre masini.:confused2 ba numa kakat scriu aici.mai bine ma culc.da oricum ii faina sectiunea arad.CERTARETILOR.:icon_kiss

TEKIN 11-11-06 04:12

ce ai baut ???

AR33COP 11-11-06 08:34

nimic.cred ca-i de la blow-off.:-)

NEo007 11-11-06 10:34

si eu imi pun...dar blow job..fs fs

TEKIN 11-11-06 10:49

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 618291)
nimic.cred ca-i de la blow-off.:-)

bah chiar asa ca lumea suna ??? vreau sa aud si eu da-mi un tel cand mai esti in centru

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning