![]() |
Re: Romanul care schimba istoria motoarelor?
nu stiu mai multe detalii.
|
Nu as fi mirat deloc.. romanu ii inventiv de felu lui.. ma apuc sa pun si eu magneti :))
|
Eu stiu de un inginer care si-a construit un motor tot cu consum zero. Zeci de ani lucra pe proiect. Motorul foloseste puterea gravitatiei. Cu cativa ani in urma m-am intalnit cu el si am trimis mesaje la firme ca Mercedes, BMW etc., dat in acel timp nimeni nu era interesat... Oare acum ar da cineva bani pe proiect?
Motorul ar putea fi folosit si ca generator de curent, pompa, orice, si are o putere de 150-200 cai si se accelereaza singur. Mentinerea turatiei se face cu frane. |
Quote:
da este pe principiul masinii care merge la vale, ai nevoie de 2 chestii, o masina si o vale :D |
diablo unde ai gasit informatia?
|
pai la 3 milioane nici nu as fii raspuns la telefon v-am zis .. asta e o invetie de care se vor folosii ani buni daca stai sa o iei asa ... si iarasi treaba cu consum 0 ... ganditi-va ca nu e nimeni interesat de chestia asta .. daca erau interesati .. si era totu pe bune si nu erau interese materiale chiar credeti voi ca nu ar fii descoperot o sursa de energie alternativa care sa dea jos petrolul ... dar interesele sunt prea mari
|
va rog eu terminati cu prostia asta, ca doar va faceti de ras cu cat de usor credeti tot ce se zvoneste... in primul rand, gravitatia fiind forta cea mai slaba (fata de electromagnetism si celelalte forte), nu o sa aiba niciodata destula putere sa mute o masina, decat daca cum s-a zis, masina merge la vale... in al doilea rand, din prima zi de fizica ne-au invatat ca energia nu e creata sau distrusa, deci consum zero e fizic imposibil.
au fost zeci si sute de tipi care se dadeau destepti si sau laudat ca ei au facut motorul fara consum, dar e clar ca mereu a fost o pacaleala pentru aia prea fraieri sa priceapa de ce ideea garantat nu o sa mearga |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Spune unu o perla, altu se uita la pretul benzinei, altul in buzunar.. Va faceti de rusine ca scrieti asemenea baliverne... Eu sunt convins ca exista masina care sa mearga cu ceva foarte ieftin, dar voi nu va dati seama ca daca ar aparea pe piata, ar da faliment tot mapamondul? Ganditi-va cati oameni traiesc de pe urma prelucrarii petrolului??????
Zeci de mii de familii fara locuri de munca... Corporatii de miliarde de euro, falimentare peste noapte.... Vezi cazul Nokia.. Cum ar fi ca 4 milioane de nemti sa nu mai aiba venituri peste noapte... La Nokia au fost aproape 2000 de oameni si a iesit un scandal mare... Totul se tine foarte bine ascuns, iar treptat, treptat, se incepe cu hibridele astea, maine aparaemasina care consuma 2 la suta, poimaine 0.8l/100km, pana cand nu va mai fi combustibili si se vor scoate din sertare resursele cu adevarat alternative... Pana atunci, nu mai scrieti pe forumuri aberatii... |
nu cred....sa pui nishte magnetzi la dacie si sa si pleci cu ea :))
|
Quote:
|
f tare ideea..... si eu cred k am descoperit un motor cu consum zero care functioneaza pe baza de apa......fara panarama acum....jur acu k o sa il fac
|
Quote:
Povestea tipului asta e cazul tipic: unu a auzit de la altu ca chipurile e cineva care a facut ceva. nu se stie exact cum, dar tipul a auzit ca asa e si a dat vorba mai departe, deci CLAR ca trebuie sa fie adevarat :rolleyes2 hai sa fim seriosi... |
Quote:
foarte bine punctat, dar asi mai adauga ceva:> un cost asa scazut ar creea niste ambuteaja imense...sa isi permita toata lumea sa mearga cu masinile oriunde si oricat timp ar vrea...nici asta nu ar fii bine. o sa se ajunga ca pe timpul lui nea' nicu masinile cu sot sa mearga intr-o zii si viceversa! sunt tehnologii ieftine care sunt folosite de servicii secrete, organizatii secrete..., care deja se perferctioneaza, dar noi o sa imbatanim... si nu se stie daca o sa apucam asa cv. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning