![]() |
Re: O zi din viata unui emo kid
Quote:
ce naiba sa le faci ma ... pe mine ma bufneste rasu cand ii vad cum se imbraca + ca am cateva povestiri ale baietiilor ce mai merg prin cluburi .. si e un adevarat cult :D |
tru !
|
you makes me cry... =)))))
|
musai tre' sa spun si eu aici "tru"!!
|
Quote:
....... |
e foarte tru ce ati scris voi mai sus...tare program..
|
ce tare....psycho asta nu e niciodata cuminte.......app tu ai voie sa te razi pe picioare/???
|
nu nu io imi rod lacul de pe unghii :))
|
ce "tru" e oraru` :lol::lol:
am ras cu lacrimi=))=)) |
Psycho,fii tru,mai pune cate ceva,sa mai avem si noi ce face la munca
|
:)) tare programul.. oare sunt printre noi .. cei care il respecta ?:) oricum e tare e "tru" :) personajul nostru Psycho este unul dintre cei care dezvolta divertismentul 4 tunung.. si .. o face foarte bine :)) ;) bravo .. mai baga .. ceva:)
|
Mie pur si simplu imi e mila de emo kid astia,saracii...Cand i vad pe strada asa de nespalati,pletosi si suparati si plini de insigne(care le tot pierd:lol: ) parca sunt niste cersetori amarati si imi vine sa le dau maruntis :sad: ...:lol::lol::lol::hahano:
...tru:lol::lol::lol: |
am eu o pereche la sala .. un el si o ea .. si astazi ea ii dadea lui lectii cum sa dea la sac .. si culmea ea dada mai bine ca el ... m-a bufnit rasu si am plecat ... dupa aceea tipa i-a aratat ca facuse rani de la sac ..si ca sa nu se lase si el mai prejos dupa ce am terminat eu a dat si el la sac .. si s-a dus apoi mandru la ea sa ii arate ca are si el rani .. ala a fost momentu cand nu m-am mai putut abtine am ras si am iesit din sala ca nu mai aveam aer
|
:lol: :lol: :lol: rad eu cu lacrimi acuma cand citesc, imi imaginez cum erai tu acolo...
|
tru!!! eu imi rod lacul de pe unghiile de la picioare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning