![]() |
Re: Logan
acum o cam dai de gard ! sa nu-mi zici ca e si din 1900 toamna . Iar dupa stiinta mea, tu pana nu faci minim 15 000 km , motorul nu-ti trage la capacitate maxima, pe cand un bmw la 200.000 km mananca pamantul ! Iar e parerea mea :)
|
BMW era din 1998,si dupa stiinta mea loganul vine dja rodat din fabrica(pe stand),nu mai e ca la vechea dacie cand era in rodaj te opreai din 100 in 100 km sa mai strangi suruburile.si orice motor pierde din putere cand face multi km.
|
Te contrazic ! Loganul meu pana la 12.000 km nu tragea deloc, maxim 150km/h, pana cand nu am simtit un miros de ars ceea ce inseamna ca motorul "s-a lasat" apoi am atins si 180 km/h( vezi poza din theread-ul meu ) .
Intr-adevar, vin rodate dar o masina cand o conduci sport mereu, o sa traga mai bine decat o alta masina condusa de-un tataie ! Si scuze, chiar nu vreau sa iti umplu topicul cu chestii contradictorii. App. sa-; stapanesti sanatos si fara incidente, asta e mai important ca toate !! |
ehh nu :D nu stii ce vorbesti ! cand va duce si loganu ani si km cum duce un motor de bmw sa ma suni sa-ti cumpar loganu :)))
ps: ma refer strict la acele bmwuri intretinute cum trebuie , pe cand loganu alaturi si de altele apropiate la pret le iei cu probleme din fabrica :-j |
Si tu esti asa mandru de romania muscle car-ul tau?:))dc ti-ai prezentat masina?auziti si voi de FOR TIUNING si gata, imi fac si io cont:))
|
Ms KYS,daca imi aduc aminte bine ai 1.6?poate nu ma vrezi dar al meu la 1700 km(aprox.) am mers cu el cu 185 kmh.
@eugen eu nu am de unde sa stiu cum era intretinut BMW l-am vazut de cateva ori si cand am stat de vb cu propietarul chiar nu mi-a trecut prin cap sa il intreb cu l-a intretinut. @YNP sunt mandru de loganul meu,eu sincer am muncit din greu pt masina asta(la 18 anu nu mi-au cumparat parintii un bolid sau cine stie ce au mai facut altii pt bani)si sincer gaseste-mi tu alta masina la 9900euro care sa aiba tot ce are un logan prestige si cu motor de 1.6 16v.si de 4tuning stiu de mult timp,am multi prieteni care participa la curse,sunt membrii fondatori la anumite cluburi,etc. |
am doar 1.4 ! :(
|
e bun si ala.
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: S-o stapanesti sanatos si ne auzim zilele astea,btw am topic separat pt provocari |
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning