![]() |
Re: B-16-vpt
B-16-VPT S`a intooooooors !!!! o sa revin cu poze da maine k azi m`am cam plimbat toata ziua cu ea :">
|
5 Attachment(s)
Pozeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D acum e stock saracuta dar de acum incep modificaile :D
|
Quote:
|
frumos matizelu ;) si eu sunt cu tiklosu la bucuresti ...am fost la rond ieri la 5 da a-ti fugit:(((
|
pai ne lua vantu pe sus, mai ales pe buga :)) lasa k mai mergem noi sa vedem si noi minunea de tico :D
|
azi vineri 07 martie ...la rond pe la 7 ;)
|
4 Attachment(s)
Ultimele modificari, subtil asa k sa arate mai dragutz :P
Ps. Tin sa multumesc colectionarului norstru de machete Coman Razvan :P |
misto covrigu:D:P...sa-l freci cu placere.....ai avut ceva probleme la asamblare?...da jos ***u ala de la toba k vomit...zici k e p3^1S:)) ...iar mirositoarea...mare greseala am facut k mi-am agatat-o si eu la oglinda..bleah zici k e formol...oricum eu mai am sute:))=)))
|
pute urat da arata bine, tre sa faci sacrificii? de park tu la tico nu ai d`aia ma? :)) ce te iei de mn? A mers relativ usor monarea, cu claxonu un pic mai greu da a mers :d
|
uitati ce volan posedat am :))))
https://www.youtube.com/watch?v=7jWUOj0xh1Y |
intradevar posedat ........... :))) park il cunosc p ala d undeva , ala d trage k debilu d volan :))
|
dau f frumos jantele negre pe culoare alba:D
sa ai parte numai de satisfactii de pe urma ei, bafta !! |
Quote:
sa mor... park l`am vazut odata la rond :)) el cred k mi`a stricat volanu |
2 Attachment(s)
am ajuns si eu intr`un final in targ da tot nu mi`am luat leduri :-L in schimb mi`am luat niste capace frumoase un sticker (cu weed :P) si plasa k sa`mi fac bara (poze cat de curand cu bara)
|
Quote:
asteptam bara t pup |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning