![]() |
Re: Dacia Logan by DeSwart
Interioru e prea smecher...restu tot logan ramane...:sad:
|
Cine dreaq sa dea 45000 euro pe un logan modificat la interior si cu paint job.. daca punea si un kit frumos stil carline.. si alte faruri, stopuri... are altceva...
|
misto interioru',pare asha d matasos:hug::D.....restul e logan:lemon:..da ce stie sa faca d 45 d mii?
|
1 Attachment(s)
mie chiar nu mi place,poate a muncit la interior dar...ramane doar interior(nu l vede orice om pe strada),eu unul as prefera ceva de genul asta
|
nu va mai luati de pret oricum nu e de vanzare.......
masina e facuta pt publicitatea firmei de tuning si atat |
Inauntru ii dau dupa parerea mea 5***** dar extriorul lasa de dorit inafara de vopsea nimic 2** si motorul daca e acelas de pe Logan atunci -5*****
Daca as avea si motorul putin mai imbunatatit si ceva spoiler si faruri stopuri si oglinzi atunci merita cat cer pe ea!!!Oricu inauntru e super bv celor care au muncit la ea! |
Poate il cumpara cei de la Renault ca sa il puna in vitrina :D
|
din cat am inteles de pe site firmei Willi De Swart & Sohn, ei se ocupa mai mult de interior, care este ff reusit. pretul lasa de dorit,dar masina este de colectie, pt expozitie. eu unul nu cred ca vom vedea asa ceva pe strada
|
interioru e foarte misto
|
asta ar vrea sa fie o aluzie gen: it sucks!
|
paintjob-ul e f misto iar interiorul la fel. imi place..dar f multi bani inseamna toate modif astea..care sunt doar estetice. pe dedesubt tot loganul ramane....
|
:))))..mai laso in colo de treaba...nici daca asi fi beat mort nu as cumpara dacia
la pretul asta |
mie nu mi se pare cine stie ce..:|
|
tot cotet ramane indiferent de ce ii face la el :D
|
Superbe jentile! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning