![]() |
Re: Mitsubishi Lancer DID 2.0 @ MasterTuner
Am vazut eu aseara masina pe Magheru.Cea cu FUM la numar.Se misca bine masina dar interesant este ca nu scoate fum.Mai ales ca are si tevi goale din fata pana in spate.
Apropo ultima imbinare a evacuarii se vede urat :D |
Am si eu un Lancer diesel 2.0 de 140 de cai si m ar interesa sa ii pun un chip .Cu cati cai creste si cat costa?
|
Unichip costa 450 E pe masina asta, avand doua calculatoare separate, munul care face avansul si presiunea de supraalimentare si altul care se ocupa sa tina mai mult timp deschise injectoarele. Cu masina pe dyno scoatem 190 cp fara probleme.
|
la un mitsubishi lancer clasic , nou, motor 1600cmc 16v 98cp stock cat costa chipul? creste consumul in regim normal de utilizare? masina este in garantie , chipul am inteles ca nu afecteaza garantia, am dreptate?multumesc
|
lancerul asta e al lui cosmin jilaveanu???felicitari!!! pare o schimbare in adevaratul sens al cuvantului
|
wow.pare foarte tare masina.din intamplare il cunoaste cineva pe baiatul asta?tare as vrea sa stiu cum stau cu el
|
Pai am eu acelasi motor. :D
|
pai...da,dar tu mai ai si peste,k ma urmarit forumul...baiatul cu lancerul ar fi perfect...
|
Am cam aceleasi modificari cu el pe acelasi motor doar ca nu am Unichip si am alt turbo ceea ce ar trebui sa fie un dezavantaj.
|
Quote:
Puteti sa sunati pt mai multe detalii despre Lancer 2.0 did, unichip sau dyno >>>0766.353.645 |
Quote:
Stiu foarte trist dar din pacate toba din spate ascunde teava de care vorbesti tu... Am incercat sa fac tot posibilul sa nu se vada dar nu am ce sa fac...decat sa cobor bara spate cu kitul de la rallyart. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning