![]() |
Re: Soc... Logan in America?
lol... ok... le sti tu asa de bine de acolo din pitesti... prostii astia de americani au fost primi sa puna catalizatoare pe masini :lol: ;)
|
ploiesti :) dar pana la urma ploiesti pitesti ce mai conteaza cand nu mai esti in Romania :)
catalizator...macar asta sa faca si ei pentru a mai spala rusinea pentru motoarele alea penibile care consuma cat 10 masini compacte europene...si sa nu uitam ce fac americanii pentru a obtine petrolul ala care ajunge si pe la pompe nu mai spune de distantele lungi care trebuiesc acoperite...in europa TDI_urile fac sute de mii de km din un 1.9 econom si fasnet si nu se mai plange nimeni ca le trebuie V8 de 150 de cai pe un monovolum de familie avem pareri diferite...gresite corecte...cine stie |
loganul nu s-ar integra deloc perfect. pt ca loganul nu e o masina de autostrada. cand ai 500 km de parcurs pe o autostrada dreapta ce faci, ii parcurgi cu cel de 1.4 care la 160km/h urla si a ajuns la capatul puterilor? sau vrei unul de 1.6 16v pe care cu tot cu taxele de transport si toate cele dai cat pe o masina americana mai bine pusa la puct? pentru autostrazile americane ai nevoie de 6 trepte si un motor care sa mearga cat mai putin turat la minim 130km/h constant. loganul nu e inca pregatit pentru america.
|
marfa :))))))))))
|
Quote:
|
Cine stie???Probabil ca va ajunge si aici, dar ca fost sofer de Logan 1.4 in Romania, nu cred ca ar face fata in SUA, cel putin cu motorizarile mici care le are acum...
Sunt multe masini pe piata americana cu motoare mici Kia Rio(motor 1.6,110 horsi), Toyota Yaris (1.5, 106 cai), de ce nu ar fi si un Logan de 1.4 75 cai sau 1.6 82 cai. Toata treaba e sa reziste..... - nu e adevarat, sunt aici de aproape 1 an, si nu se circula pe freeway(autostrada) cu mai mult de 70-80 mile/h....si daca o faci, e pe propria ta raspundere(amenzi de sute de $-ari). - dar ce e adevarat, e ca se fac foarte multe mile, uitati-va pe autotrader.com sa vedeti cate zeci de mile(inmultiti cu 1.6 pt a transforma in km) au masinile de 2-3 ani vechime.Nu stiu daca ar face fata.....sper sa faca. |
ma nu stiu statele de jos, dar am mers pana la toronto si inapoi cu masina de 3 ori, si mereu am taiato prin america din montana pana la detroit si mai peste tot lumea mergea tare. normal, lumea normala merge cat de cat legal, dar mereu doar asteptam sa goneasca unu pe langa mine, si dupa ma bagam dupa el si mergeam cu el pana iesea de pe autostrada... asa am mers de fiecare data, si am ajuns foarte repede. Cand am fost sa-mi iau ultima masina din South Dakota, am traversat tot statul in spatele unuia care nu a stat mai jos de 160-170. In montana, nici sa nu mai vorbesc, am incercat sa ma tin dupa un mustang cobra da tipu gonea la peste 260km/h si am zis ducase naiba, ma rezum la 180 si gata :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning