![]() |
Re: BMW din '75 tunat si...inarmat
Quote:
|
mie imi place masina,din fata si in interior arata ok,spatele.........................ar trebui regandit,daca au alte idei daca nu sa o vanda si poate cine o va cumpara va avea mai mult gust decat baiatul care o detzine.el a facut o treaba ok dupa parerea mea,referindu-ma la motor,interior si din fatza, insa in spate cred ca a fost in pana de idei.
PS: masina e reusita tzinand cont de vechime. |
Quote:
ps: carburatorul spune totul |
e super tare...cum dreaq sa nu va placa
|
imi place masina...e frumusica...
|
Interiorul arata bine pt 75' dar caroseria...mama cat de urata......Pistol? pt ce? Poate sa se apere de clientul care vine si aude ca cere 20 000$ pe porcaria aia
|
zici ca e Lada din spate:rolleyes2 in fata poate e mai frumoasa:lol:
|
20000 $ ? probabil mai are un compartiment unde sunt pusi banii ....
La ce a facut la masina sigur nu a bagat banii in piesele originale de BMW |
de la masin asta si motorul asta s-a nascut legenda F1... nu pot sa zic ca nu imi palce cum arata a tipului dar nici nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa ea
|
Quote:
|
"Nu stiu ce nu va place voua dar eu zic ca arata super bine ! ! ! ! Si exteriorul si interiorul ! Nu uitatzi e din "75 masinutza ! ! ! ! ! ! ! ! !"
ai foarte mare dreptate! este frumos oricum.apreciez totusi acele persoane care stiu sa mentina vie cel putin exterior o masina care incet incet va devenii,daca nu a devenit o masina de colectie. |
mie chiar imi place:D arata ok;)
|
idiotul a stricat masina
|
Arata Ingrozitor De Naspa Facut !!!!
|
Eu vreau masina restul nu ma intereseaza........o am pe a mea...;)Dar pretul cam maricel cu bani astia imi fac un ursutel da moare jumatate din buc cand trec.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning