![]() |
Re: Petitie anti Tinutul Secuiesc
Quote:
|
Daca isi obtin autonomia stam si noi la vama cum stateau bulgarii, cu mana intinsa :D
|
Cuvintele pe care as vrea sa le adresez celor ce vor autonomie in acea zona nu sunt demne de acest forum...am avut ocazia sa scuip o vanzatoare care mi-a spus ca daca nu cer ceea ce vreau in ungureste sau in engleza,nu ma serveste...nici nu stiti ce satisfactie am avut si ce repede am urcat la volan si am tuns-o de acolo.
Vreti o tara numai a voastra,vreti sa vorbiti numai in ungureste,vreti sa vedeti numele oraselor scris in ungureste???Se rezolva tata....mergeti in UNGARIA!!!:) :) :) |
aici se discuta de pamantul tarii tale si tu o dai cu psdisti pnlisti pdisti prmisti si toate natiile lor de politicieni de 2 lei.....
sa nu mai vbesc de cine a vandut tara cu tot cu resursele ei...adi..itzi spune ceva?:shock: |
Tara asta o vindem noi. Noi totzi astia, pulimea, noi am vandut tara! Politicienii nu fac decat sa-si vada de treburile lor in limitele in care ii lasam noi. Daca eram destepti acu eram cu paru in mana la Parlament si-i intrebam d c o ducem nasol. Totzi au facut cat le-am permis noi.
Ma repet! Tinutul Secuiesc va declansa multa patima pentru ca ungurii ii vor trata pe romanii sin Hr si Cv mult mai rau. Vor incerca sa-i izgoneasca doar pentru a demonstra ca este tarlaua lor. Si din nou va spu!!! Este vina noastra si numai a noastra!!! Asta se intampla pt ca nu am luat atitudine la timp. Pentru ca nu am urlat cand nu a vrut sa ne de-a o paine la magazin cand ne era foame si pentru ca am ramas indifernti atunci cand la restaurant nu ne-a servit cu o bere. Tot ce am facut a fost sa injuram. DA! Suntem un popor cu un bogat lexic trivial claustrat in semieducatia primita. Noi am tacut si ei au facut. Parctic ne-am completat unul pe altul. Ei bine ... eu unul M-AM SATURAT!!! GATA!!!! Nu vreau sa mai fiu indiferent. Am sa incerc ca zilele urmatoare sa aduc un istoric pe forum pentru o discutie despre problema, bazata pe date concrete!!! |
asa asa fii rau....!gura mamii lor de ghiauri..noi romanii dak am stii sa ne ridicam oleaca sa luam putina atitudine am rezolva ceva..dar asa...in guvern sunt alte interese si se trag alte sfori, la care noi romanul de rand nu o sa avem niciodata acces..sus acolo sunt romani care isi vand tara acum...si noi iam votat asta doare cel mai tare..
|
Bah ia lasati vorbele si treceti la fapte ca la scris sunteti tari,ia sa va vad la fapte, toata lumea din tastatura vb de nu mai poate da cand e vb sa dea fata in fata cu cine trebuie i.... , se ridica pe ''varfuri'' ,zice el ca face ,drege si atat pe cand aia care stiu tac si fac
ia sa vad eu cati dintre voi iau vreo masura ca pana la urma la asta se refera tot ... ca de astia care vb mult si repede este satula lumea ,de vrajeala ieftina care o vinzi la colt de strada si de fapt ... nu faci nimik deci ma alatur miscarilor voastre de trupe ... daca va fi cazul si veti face ceva ! |
Quote:
|
Deci e clar!!! trebuie sa ne miscam!!! Pentru toate trebuie sa existe un inceput
|
Quote:
|
Sa Fie Clar...
Nu Vrem O Enclava In Romania... |
propun inarmarea tuturor romanilor. cumpar lansatoare de rachete. asta a fost ca o paranteza. stau si ma gandec ce am putea face noi? toti suntem preocupati sa facem bani, sa ne imbogatim si nu mai vedem ce-i in jur. eu unul atat am reusit sa fac cand trec printr-un sat maghiar sau ceanglez, dau geamul jos si le pun urmatoarele melodii: "noi suntem romani" si mai ales, preferata mea "s-o suit pishta pe cal". sa va mai explic ca trebuie sa inchiriez un abator pt. cata carne primesc cu darnicie?:lol::lol::lol:
|
pai ce sa facem...demostratie ceva?banere, afise anti..??propuneri...
|
sa faceti un tabel sa stiu si eu cum sa va fac rost de viza de Tg Secuiesc!!!!!
Az ÖKO Program és ezen belül az ÖKOPlusz program, amit a budapestieknek alakított ki a Főtáv Zrt. nem más, mint egy lehetőség. A távfűtéses házak lakóközösségeinek nyújt anyagi se-gítséget ahhoz, hogy a lakásokba egyedi szabályozókat szereljenek. A berendezések által a hőmérséklet szabályozható lesz, az elhasznált energia mérhetővé válik, és akár -os megtakarítást is elérhetnek a fogyasztók. A fővárosiaknak szóló plusz, hogy a FŐTÁV 10%-os alapdíj kedvezményt ad a résztvevő fogyasz-tóknak a program idejére. Deci cum rezulta din articol 10% e bonusul meu. |
noh istenem bonghyna maghiara.... se sui ciula pe cal si se uita spre ardeal doamne ocroteste-i pe romani, da-te-n turbo matii jos ca opelul ii a nos' yavuz tipa tare la romani, si de vrei tu chevrolet da-mi pe messenger accept..... huoooo Danuuuu ungurul = boanghina infiltrata.
P.S. acesta este un pamflet si trebuie luat ca atare - ciula stie ! :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning