![]() |
:D
Este la curse o berlina daca vi duminica intreaba de gogoasa si o sa iti arate el cip pus pe dacie !
|
Dacia galbena ??? O sa-l intreabam... Si sa vedem... :wink:
|
hondare nu il mai intreba pt ca este adevarat,are dreptate turbo 110...
|
da turbo, il stiu pe gogoasa si masina lui
dar nu mi-ai rasp la intrebari da lasa...nu mai conteaza |
:D
Si nici nu o sa va raspunda man !
:D :D ! Oricum zicea vineri ca vroia sa o vanda ! |
Am vazut ca va bateti in pareri de \"profesionisti\" pe sistemul de injectie de pe nova gti. :lol:
1.sistemul de injectie este relativ nou, Bosch Motronic 1.7, in voga prin '95-'97 pe modele de la Fiat Bravo, Brava, Marea, Tempra etc., pe motoare de 1.4, 1.6.Pp ca mai sunt si alte masini echipate cu asa ceva, mai auzisem de Citroen. 2.\"Chip-ul\" de care vorbiti voi se numeste EEPROM si teoretic toate se pot rescrie, ai nevoie de un soft special si un aparat care sa-ti traduca parametrii, ca altfel esti in pom in sistemul ala binar.In Cta este unu care le rescrie, da nu stie ce reprezinta parametrii :) 3.Nova Gti cu putin noroc si cateva modificari face 100/12sec, respectiv dc nimeresti cutia si ai noroc sa scoti toti caii :lol: |
FRATILOR, VOI NU INTELEGETI CA NOVA MEA NU ARE CIP SI RESCRIERI SI TUNING SI ALTE PROSTII DE FAST AND FU... SI PE VREMEA CAND AVEA 20.000 DE KM LA BORD PRINDEA 100 IN 12 SECUNDE IAR ACUM CU 55.000 LA BORD PRINDE IN 14 SECUNDE SAU MAI PUTIN AM IMPRESIA DAR ORICUM NU ESTE CA LA 20.000. ASA CA AM TOATA SPERANTA CA DACA-I FACI RESCRIERI DE CIP DACA SE POATE ASA CEVA , SE PISA PE SUPERNOVA, CIELO, ASTRA AIA DIN 96', FABIA, SI NU MAI STIU CE MODELE DIN ASTEA ECONOMICE DAR NOI.... EU DE FAPT VREAU SA VA ATRAG INTR-UN PARIU... DACA-MI PROPUNETI O SUMA REZONABILA.... SE SUIE UNUL CU MINE-N DACIE SI CRONOMETREAZA SUTA.... VA CONSTATA 12 SECUNDE... SUNT SIGUR... SI RETINETI CA A SARIT DE 50.000 SI E DACIA
|
eu n-am reusit mai putin de 14 sec, la 65.000km...dar pp ca depinde si de sofer, asa ca tind sa cred ca un sofer bun cu o nova gti pusa bine la punct, usurata de kk-turi si de persoane si gume bune scoate 12
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning