![]() |
Re: B-05-npa
Quote:
de ce atunci cand schimbi ceva la dacie, aripa, portiera, etc ii mai dai 2 3 ciocane sa se potriveasca si la una straina vine fix pe linie? pentru ca e made in romania, diferenta intre uzina si conex este doar pretul la majoritatea pieselor. toate sunt de calitate... romaneasca. la motor umbli la ceva, te lasa altceva si tot asa pana incepi iar cu ce ai schimbat prima oara nu demult. pe scurt, pe cat is de proaste piesele pe atat de prosti is mesterii. |
fumoasa masina!felicitari!
PS: inceark sa pui o fusta de plastic sub bara de tabla!;)ar da bn! numai bn! |
Quote:
|
arata bn masinutza...da ce ai facut cu toba?sau ai dat-o jos sa faca zgomot sa zica lumea k e tunata...gata,gata am inteles:D.niste stopuri dealea albe complet ar da bn...in rest e ok.ai grija d ea.8)
|
da stiu cum e tabla de dacie , dar daca nu incerci sa remediezi acum cand e putina rugina mai incolo o sa ajunga sa o ''taie si sa o sudeze'', bafta cu masina sal
|
Quote:
insa daca continua sa tina umezeala acolo n`o sa mai reziste prea mult. |
Quote:
|
parerea mea e sa ii puna niste bari stoc de plastic se mai astupa ceva din ce se vede pe dedesubt niste stopuri albe si arata excelent
|
salut . stopuri lexus nu vreau sa pun , doar cercurile si daca zici ka ma poti ajuta(B-68-STI) o sa vb . in rest masina urmeaza sa fie lasata jos si retusurile alea care o sa le fac cat de curand . Vreau sa mai strang ceva bani sa schimb toate bucsile pe fata si ce o mai fi de schimbat . Va multumesc pentru parerile voastre imi sunt de ajutor . Respect
|
Quote:
|
:suspiciou te dau de gol,lume a lipit masina de asfalt:chainsaw:,baga poze sa vada lumea.tre sa o lipesc si io de asfalt ca arata criminal......;)
|
Quote:
si poate cand va mai intalniti la penny imi spune ti si mie , asta in caz ca nu deranjez poze poze poze poze poze poze poze :D:D |
Urmeaza si pozele , si sper sa va placa
|
10 Attachment(s)
pozele . cu scuze pentru calitatea lor. mie unu imi place cu arata npa ul :D
s o vedeti live ........ ;) numai bine |
in realitate arata mai bn decat in poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning