Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Trusa machetistului (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/68513-trusa-machetistului.html)

L33L00 16-06-08 13:50

Re: Trusa Machetistului

mi-am luat acum o freza de aia mica de mana + un transformator , freza vreo 35 ron si transformatorul la fel dar pot sa spun ca iti faci treaba cu ele , iti mai iei si niste burghiuri mici si e perfect . voi cu ce faceti roll-cageu ?

Nitro Customs 17-06-08 18:56

si un ciocan e bun cand nu iti iese :))..asa am facut eu cu un Gallardo nou noutz :))

bogdan_cv9 07-07-08 13:21

sal...am si eu vre'o 2 masinute ...si imi lipsesc ceva piese ...nujtiu daca e locul potrivit pt thread-u ista :D ...am un ferrari f50 1:18 si unu 1:24 ... la 1:18 imi trebuie mai multe piese ( 4 jenti , capota fata , sitele de la capota fata , arcurile de la suspensie 4 , amand2 barbrize , si o vopsea rosie simpla , ) habar nu am ... sunt incepator :D la 1:24 imi trebuie 4 jenti :D atat :D ... as pune niste poze dar nu stiu cum :D :D ... multumesc :D ... si daca stiti de unde as putea lua aceste piese spuneti'mi pls :D :D :(

cleric72 07-07-08 14:16

piese pt machete poti incerca la Vanzari/Cumparari machete
uploadul e simplu atunci cand postezi click pe butonul ''Go Advanced'' si caut butonul ''Manage Attachement'', click pe el si ti se deschide o noua fereastra cunde uploadezi poze, filme, arhive ... etc ;) spor la treaba 8)

bogdan_cv9 07-07-08 15:04

28 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1632924)
piese pt machete poti incerca la Vanzari/Cumparari machete
uploadul e simplu atunci cand postezi click pe butonul ''Go Advanced'' si caut butonul ''Manage Attachement'', click pe el si ti se deschide o noua fereastra cunde uploadezi poze, filme, arhive ... etc ;) spor la treaba 8)

mersii :D :D

just_machete 07-07-08 17:27

ce ai facut la f50? l-ai vopsit cu markerul?:O

bogdan_cv9 07-07-08 18:02

Quote:

Originally Posted by just_machete (Post 1633221)
ce ai facut la f50? l-ai vopsit cu markerul?:O

asa l'am luat ...ieri l'am luat si trebuie sa il spal :D si app toate sun f50 :P

laur_for_all 17-07-08 14:24

cum modelez caroseria cu poxilina ca sa aiba liniile masini?

canon 25-07-08 13:15

Quote:

Originally Posted by laur_for_all (Post 1650342)
cum modelez caroseria cu poxilina ca sa aiba liniile masini?

o aplici pe masina..si pe urma cred ca o modelezi cu smirghelul...nu stiu cum fac astia body kit

W Y P 30-07-08 00:41

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1661853)
o aplici pe masina..si pe urma cred ca o modelezi cu smirghelul...nu stiu cum fac astia body kit

intai diluezi suprafata pe care vrei sa aplici poxilina (se dilueaza pentru indepartarea grasimilor etc) dupa care aplici eu am modelat-o ori cu un cutit :peace:ori pur si simplu apesi pe ea cu degetul pana iese ce vrei tu...dupa aproximativ o ora o poti freca cu smirghelul:-P....;)

Betarosu 31-07-08 17:54

AJUTOOOOOOOOOOOOR! am si eu o intrebar, am o masina care am dat vospeaua jos de pe ea .... si caum vreau sa o vopsesc cum fac..? dau direct cu vopsea speciala pt masini sau mai intai trebuie un strat de ceva inainte de a aplica vopseaua in cauza ...ma refer la metal ce fac acum este direct pe metal astept un raspuns urgent ms ...

coman razvan 31-07-08 19:53

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=68 Atat trebuia sa gasesti!

canon 02-08-08 17:25

unde pot gasi CHIT AUTO ???

am incercat la magazine universale unde au si vopseluri smirghele etc. si au zis ca au avut dar nu mai au

a spus razak ceva de hartie abraziva cu diferite granulatii.....LA CE AJUTA ACEASTA HARTIE? :-P

dorin_cdg 03-08-08 12:35

hartia abraziva este defapt smirghel....iar granulatia inseamna duritatea....ca smirghel pentru finisari este recomandat cel de apa cu granulatia foarte mica si se gaseste sub forma de coala A4 ;)

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1675769)
unde pot gasi CHIT AUTO ???

am incercat la magazine universale unde au si vopseluri smirghele etc. si au zis ca au avut dar nu mai au

a spus razak ceva de hartie abraziva cu diferite granulatii.....LA CE AJUTA ACEASTA HARTIE? :-P

B 46 KTO 03-08-08 14:01

chit auto incearca sa cauti la magazinele de piese auto !

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning