![]() |
Re: Trusa Machetistului
mi-am luat acum o freza de aia mica de mana + un transformator , freza vreo 35 ron si transformatorul la fel dar pot sa spun ca iti faci treaba cu ele , iti mai iei si niste burghiuri mici si e perfect . voi cu ce faceti roll-cageu ?
|
si un ciocan e bun cand nu iti iese :))..asa am facut eu cu un Gallardo nou noutz :))
|
sal...am si eu vre'o 2 masinute ...si imi lipsesc ceva piese ...nujtiu daca e locul potrivit pt thread-u ista :D ...am un ferrari f50 1:18 si unu 1:24 ... la 1:18 imi trebuie mai multe piese ( 4 jenti , capota fata , sitele de la capota fata , arcurile de la suspensie 4 , amand2 barbrize , si o vopsea rosie simpla , ) habar nu am ... sunt incepator :D la 1:24 imi trebuie 4 jenti :D atat :D ... as pune niste poze dar nu stiu cum :D :D ... multumesc :D ... si daca stiti de unde as putea lua aceste piese spuneti'mi pls :D :D :(
|
piese pt machete poti incerca la Vanzari/Cumparari machete
uploadul e simplu atunci cand postezi click pe butonul ''Go Advanced'' si caut butonul ''Manage Attachement'', click pe el si ti se deschide o noua fereastra cunde uploadezi poze, filme, arhive ... etc ;) spor la treaba 8) |
28 Attachment(s)
Quote:
|
ce ai facut la f50? l-ai vopsit cu markerul?:O
|
Quote:
|
cum modelez caroseria cu poxilina ca sa aiba liniile masini?
|
Quote:
|
Quote:
|
AJUTOOOOOOOOOOOOR! am si eu o intrebar, am o masina care am dat vospeaua jos de pe ea .... si caum vreau sa o vopsesc cum fac..? dau direct cu vopsea speciala pt masini sau mai intai trebuie un strat de ceva inainte de a aplica vopseaua in cauza ...ma refer la metal ce fac acum este direct pe metal astept un raspuns urgent ms ...
|
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=68 Atat trebuia sa gasesti!
|
unde pot gasi CHIT AUTO ???
am incercat la magazine universale unde au si vopseluri smirghele etc. si au zis ca au avut dar nu mai au a spus razak ceva de hartie abraziva cu diferite granulatii.....LA CE AJUTA ACEASTA HARTIE? :-P |
hartia abraziva este defapt smirghel....iar granulatia inseamna duritatea....ca smirghel pentru finisari este recomandat cel de apa cu granulatia foarte mica si se gaseste sub forma de coala A4 ;)
Quote:
|
chit auto incearca sa cauti la magazinele de piese auto !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning