![]() |
Re: my YELLOW ford FOCUS
1 Attachment(s)
daca dai cu zoom sau daca te uiti mai atent vezi ca e diferenta de nivel...sunt pleoape de fibra!
antena s-a rupt, caut una care sa se potriveasca. jante si suspensie...deocamdata nu ii pun.vreau sa o vand si mai am timp inca 3 luni sa ma mai astept, pana imi iau permisu de la militie. P.S. mai pun o poza,poate se observa pleoapele mai bine cand e jegoasa! |
si nu se vad aiurea daca nu mai sunt la acelasi nivel cu celelalte elemente de caroserie??? eu am preferat sa-i pun autocolant (e masina de la avatar) ;)
|
Ingrijita masinuta ..dar pe Lucian nu prea il prinde...il prindea mai bine acel golf:cry: ...
|
6 Attachment(s)
am coborat intr-o zi in fata blocului si...ce credeti....mi-au furat astia capacele de la roti...:P am zis ca daca tot am ramas fara capace, macar etrierii sa iasa in evidenta:D.
P.S. mic upgrade la musica |
Quote:
|
jantele sunt alessio, 215/45 r17 fata si 225/45 r17 spate. pretul nu pot sa ti-l spun pt ca m-am inteles altfel cu baiatul de la care le-am luat.
de vz...vezi ca au disparut afisele:D P.S. saptamana asta sper sa am timp sa o las 2-3 cm mai jos |
eu ti-am zis:)) arcuri sport macar!! :))
PS: te mai asteptam pe la cr dupa ce o cobori !:D |
Quote:
|
Quote:
|
parca vroiai sa o vinzi, nu?
|
bine zis vroiam:D m-am razgandit din nou:D
rzw...tot alessio aveam, ai tinut bine minte:P |
:ford:arata bine masina, imi plac jentile dar mai ales farurile negre, dau foarte bine,bafta incontinuare :drunk: apropo interiorul nu ni-l arati?:)
|
multumesc pentru aprecieri.
la interior nu am prea multe de aratat, un carkit, consola vopsita gri in ton cu ceasurile si ornamentele de pe usi si niste leduri albastre fata - spate care lumineaza mergatorii:D |
eu cred ca ai tapiteria rupta si ti-e rusine sa ne-o arati,desi nu ar trebui:lol:
|
Da domne ! Şi breakurile pot arăta bine !
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning