![]() |
Re: 4tuning days editia 2008
de unde dixit aleks.....mai mere un bajet cu mine atat:lol:dar daca mai vrea cineva mai am un loc liber
|
vad ca nu scrie nimeni nimik ...
asa ca am sa incep eu : - a fost frumos organizat evenimentul,mult mai bine decat in anii precedenti -multe masini facute cu gust ,sau unele care nu aveau ce cauta acolo (bmw ul ala cu nr de tzol si era si de vanzare) -multe gagici nu stiai la la ce sa te uiti la masini ,sau la femei... :))) -baietii cu ursii au facut iar specatocol si ono de asemeni si sa nu uitam baietii cu daciile in rest cine nu a fost sa se uite pe poze |
pana una alta , pana apar pozele....:
https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/71074-poze-4tuningdays/page-2.html |
frumos...la anul poate am sa fiu si eu prezent dar...cu tot cu Monica..ca rechini nu am vazut deloc pe acolo!
|
4 Attachment(s)
Cateva poze care nu o sa le gasit pe forum.
Restul de poze cu fete si masini nu are rost sa le urc ca deja e plin de threduri cu asa ceva. |
Quote:
|
Quote:
2.Ne-a tras-o la toti 4:toti m..stii fata la mine!si am muscat-o...toti:):):) 3.Se adunau peretii in camera aia....sforaia Sageata:):) 4.Asa cum era normal,a fost printre noi chiar daca numai cu spiritul...R.I.P. Micutule |
Quote:
|
Se vedea de la o posta pe fata voastra ca sunteti moldoveni... :lol: Nu v-a oprit nici un bucurestean pe strada?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning