Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   CAPRI-u meu!!!...de la "A" la... aproape "Z" (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68193-capri-meu-aproape.html)

lolmotoboy 16-01-08 23:27

Re: ford capri MK1 restaurat!!!

sal...te felicit pt faptul k restaurezi fordul si iti urez succes! De curand am cumparat d la un "securist" un Ford Taunus din 72, replik din filmul "Sfantul". Sunt fan al Fordurilor ani 70 si anul asta ma apuc d reconditionare. Sper sa gasesc printre voi oameni care sa ma ajute...si in orice privinta va dau si eu concursul.

flo23arad 17-01-08 20:29

salutare omu!!!...ms p faptu k apreciezi "bijuteriile" noastre!...dane si tu niste poze sa vedem si noi ce fordulet ai!!!

lolmotoboy 18-01-08 13:04

nu am poze momentan,,,am de gand sa ii fac o sedinta foto inainte sa ma apuc d ea. arata cred eu rau la tabla,,,dar merge strong :)) am filmare p youtube cu 120 si 140 km/h. cand il aduceam aksa. noaptea k e radiat. cauta p youtube ford 140km/h postat de bogytbt ms

NWZeu 16-02-08 21:35

am unit cele doua threaduri deschise de proprietar pe aceeasi tema

flo23arad 21-02-08 20:22

CAPRI-u meu!!!...de la "A" la... aproape "Z"

7 Attachment(s)
... cam asa a decurs lucrarea!!!...masina e aproape gata,sper ca pana in vara sa fie gata!!!...acum masina are motor de 2000 V6 (90 cp cred)...astept ceva pareri despre masinuta!!! ms

catarsis 21-02-08 21:22

Re: CAPRI-u meu!!!...de la "A" la... aproape "Z"

la motor v6 2000 doar 90 CP :( ?

NWZeu 21-02-08 21:40

din cate observ ai abordat un stil diferit la restaurare sau masina fiind "la tabla" ma inseala pe mine ? oricum, te-ai inhamat la o munca seriosa si de durata asa ca iti urez succes.

florin_cars 22-02-08 00:04

pai ceea ce face el nu e restaurare, e modificare.

Quote:

Originally Posted by flo23arad (Post 1374501)
... masina are motor de 2000 V6 (90 cp cred)...astept ceva pareri despre masinuta!!! ms

asa mai merge..90CP are de fapt..nu 200-250CP sau cat am vazut pe net unde era de vanzare pe diferite site-uri :-P
Ma bucur sa vad k te-ai razgandit cu vanzarea..si te-ai decis s-o faci pt tine :wink:
Sa inteleg ca arata foarte prost masina inainte, de te-ai gandit s-o modificai asa de radical? vad k si grila e cam distrusa, oglinda laterala de dacia, banuiesc k era mancata burta si lateralele jos..:rolleyes2

imi place k ai lucrat ff mult in tabla..e ceva in ziua plasticurilor si a fibrei..pe care personal le urasc.

succes..si as vrea s-o vad pe viu..knd trec prin AR..dk se poate :-P

Quote:

Originally Posted by catarsis (Post 1374690)
la motor v6 2000 doar 90 CP :( ?

da..asa e :(, dar e proiectat in anii 60, si n-ai idee ce trage motorul dk e facut cap-coada..pe asa o caroserie de ~960-980kg :twisted::twisted:

Xdriver 22-02-08 12:38

Foarte interesanata masinuta.
Vad ca si tu, la fel ca si mine, ai zis NU fibrei de sticla si plasticaraiului:)
Spor la treaba in continuare.............ca mai ai mult de lucru la ea.

flo23arad 22-02-08 17:37

1 Attachment(s)
va multumesc mult tuturor k apreciati munca depusa!:D..fibra crapa la inbinaturi cu caroseria! nici nu am vrut sa aibe chit prea mult asa k am ales sa o fac numai din tabla.intr-o vreme am vrut sa o vand din motive k nu prea gaseam piese,dar am reusit sa comand toate piesele,inecesare! iar pt culoare am alege un gri cu negru! cv de genu...pareri???

flo23arad 22-02-08 18:08

1 Attachment(s)
...nu stiu daca ati observat dar pe capota are o "priza de aer"...dar intr-un final (inspirat sau neinspirat) am decis sa renunt la ea! nu stiu cum arata? era mai bine daca o lasam sau nu?

catarsis 22-02-08 19:26

fibra crapa si fierul rugineste :);daca ai pus aparatul pe ea in 2 ani o sa-ti iasa la suprafata;

codrin44 23-02-08 14:25

bravo si tie si xdriverului ptr. lucraturile in tabla.
- lateralul e superb dar nu imi place foarte tare la fusta spate si fata
-priza de aer e cam bruta...eu as face-o dreapta in fata nu in unghi si putin rotunjita. sa nu te superi ca tu ai cerut pareri...e de nota 8; "parerea mea"

flo23arad 23-02-08 18:07

1 Attachment(s)
...da intradevar asa e!dar cu tabla e un pic mai greu de lucrat(se muleaza cam greu)...dar in fata, in spate si lateral mai vin niste "ornamente"....in fata am sa-i pun o lama nichelata,pragurile vor avea o bordura nichelata,iar in spate am sa pun ca un fel de lama ...tot nicheleta prin care vor iesi doua tevi de esapament(una pe o parte si un a pe cealalta parte)...in poza sunt o parte din piese!:D

_DPG_ 23-02-08 21:40

3 Attachment(s)
Poti sa ne arati macar un desen conform caruia se deruleaza modificarea masinii? Sau se vin cu idei pe parcurs, ceea ce e haotic. Ideea cu priza de pe capota nu e rea (dar nici foarte la locul ei pe Capri), dar in loc de stilul rusesc de a tranti acolo o priza de aer, ai putea sa faci (cu un minim de efort) un shaker hood, cum era la Plymouth Hemi Cuda, unde priza de aer era prinsa de carcasa filtrului de aer, si iesea efectiv prin capota. Am inceput sa tot explic cum era facuta, dar am sters si mai bine pun ceva poze. Hai norok.

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning