![]() |
acolo zice in mai putin de 4 sec poate sunt 3.6 ce dreaq :):D
|
dah...my big bad...am gresit exprimarea.... :oops: :oops: :oops: ...si dak stau sa ma gandesc cred k defapt este un timp real...pt k scrie SUB 4 sec....deci ar trebuie sa fie undeva la 3 jumate...ceea ce zic yo k e bine... :roll:
|
Nu zic tot ce e posibil dar in orice caz nu o sa reuseasca trabantul ala sa puna caii aia la pamant ca daca ar reusi n-ar scoate suta in 4 sec mai ales datorita caroseseriei care din cate stiu io daca nu ma insel are vreo 600 kg 8)
|
1 Attachment(s)
este adevarat are doua motoare de honda CBR-10000F si scoate un timp de 9 secunde si ceva pe 1/8 mile... uite si un filmulet cu el
|
1 Attachment(s)
iata experienta bogata in domeniul auto a reporterilor de la ziarul Libertatea!!!!
SUNT INCREDIBIL DE PROSTI IN CEEA CE PRIVESTE DOMENIUL AUTO, nu este prima oara cand fac greseli de genu` asta |
asta cu z3 am vaz si yo da la faza asta nu e toata libertatea ci cel care a scris articolu lol :) pra proasta aia am zis ca o sa le dau un mail
|
ss
1 Attachment(s)
scuze...cam tarziu..o poza ceva mai clara cu trabantzelu
|
Re: ss
Quote:
|
Re:
Quote:
mult a vrut sa zik,dar l-am incurcat noi :P |
Re:
Quote:
n-ai ce sa le ceri,asta e,astia sunt :roll: |
Re: Racheta trabant 424 Cp
424? nu ii prea mult :D
|
este foarte adevarata....inafara ca am vazut-o in libertatea am vazut si un filmuletz cu trabantelul acela
|
6 Attachment(s)
este adevarat, a fost pus de vanzare pe un site unguresc (www.hasznaltauto.hu), am facut screenshoturi, va putetzi uita la ele (pt. citirea anuntzului e bine sa stitzi ungureste)
|
lolz , e tare de tot trabantu , cu un asemenea trabant nu mi-ar fi rusine sa ies pe strada :D e dementzial !
|
Frumusel trabantul verde!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning