![]() |
de ce nu poti sa pui? daca iti zice file type not accepted... sau ceva de genul... arhiveaz-o cu rar
|
2 Attachment(s)
sa pun si eu cateva melodii.
|
1 Attachment(s)
si inca una
|
1 Attachment(s)
Asta e cea mai tare muzica sau melodie ... cum vreti ... pentru masina , mai ales ptr liniutza .. daca dai la maxim sa sara membranele de la bass se impushca babele si moshii de pe strada !
PS : ACUM SIGUR MERGE !!! |
x-ray vezi ca arhiva aia cu cea mai buna melodie pt liniute nu merge. mai arhiveaz-o odata.
|
Quote:
|
:lol: :lol: shhaaaaaaaaaaaa..merci pt melodie...de cand cautam ..melodia..\"in lumea ta\" nu stiam cine o canta.. :lol: :lol: ce chestie buna...este topicul asta aici.. :lol: toate melodiile leam luat..faine toate.. 8)
cateva melodi..nu merg..imi da greseala ..la arhivat. :twisted: :twisted: :( |
Catalin .. eu aveam melodia de cand a aparut videoclipul ba chiar dinainte .. i-am dat linkul webmasterului de aici ca sa il bage intr-un filmulet .. si l-a bagat in montajul ala de 68 Mb ...
BTW .. i-a vedetzi ca acum merge Zipul cu Cea Mai Tare Melodie Posibila ... Eu am dezarhivat-o si mi-a mers ... Sa o ascultatzi cu boxele de la comp date la MAXIM !!! :peace: |
Da, frumos topic DAR - nu mai e voie sa se posteze melodiile direct!!!
Se pot pune doar link-uri cu melodiile restepctive :!: :!: :!: |
de ce nu mai avem voie sa bagam melodiile direct?? :( :(
|
Atzi ascultat melodia pusa de mine ?
Atzi facut stop cardiac ? Cel mai crima e sa o bagi la un semafor de statzie de tramvai cand faci stanga ... si sa o dai la maxim cu toate geamurile date jos si inca 3 prieteni in masina .. sa vezi cum se uita lumea ! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
2 Attachment(s)
o-ho... bine tu x-ray... marfa melodia!!! daca e cu din astea pun si io una de fapt 2 care mi se par super tari... imi cer scuze ptr calitatea melodiei debonaire... dar asa o am si eu...
|
super marfa melodiile astea 2
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de asta? ...
am auzit-o azi la radio KISS FM ! |
1 Attachment(s)
test . .. .
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning