Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW Z4 3.0 vs Honda S200 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6805-bmw-z4-3-0-vs-honda-s200.html)

orlando 22-07-05 12:44

honda este mult mai frumoasa...este ma aspectoasa...
si imi place si motoru hondei...
bordul hondei este mult mai simplu si mult mai eficient!

UNLORD 22-07-05 19:05

z4 are acum 258 de cai ca au schimbat motorul de curand.... asta la performantze...deci e superior! la aspect e de gust, nu imi dau seama care e mai misto, oricum f. frumoase amandoua! la posibilitati de tuning clar bmw pt ca e mai puternic si nu e asa fortat ca honda! in concluzie ramane BMW!...plus ca e si mai ieftin....cred....plus ca e BMW!

Bogdan_16v 22-07-05 20:03

Quote:

la posibilitati de tuning clar bmw pt ca e mai puternic si nu e asa fortat ca honda! ...plus ca e si mai ieftin....cred....plus ca e BMW!
:giggle: Te sfatuiesc sa mai consulti site-uri si reviste de specialitate, dintr-un motor de S2000 se mai pot scoate lejer 50cp reali...lejer adica Ecu reprogramabil Hondata, evacuare, cold air intake, compresie putin marita cu ajutorul unei garnituri de chiulasa speciala si arcuri de supape intarite...motorul suporta turatii de peste 10.000 fara sa fie modificat in structura...

Nu a primit Z4 nici o motorizare de 258cp, de-abia din 2006, poate...asta e top engine:

BMW Z4 (E85) Roadster 2d 3.0i - 3.0 24v
Number of seats 2
Engine
Engine type Otto, Mid longitudinal
Number of cylinders 6, In-line
Engine capacity 2979 cm3
Number of valves 24 DOHC
Fuel Petrol, Injection by cylinder
Supercharging None
Bore 84.0 mm
Stroke 89.6 mm
Compression ratio 10.2
Max Power 170 kW (ECE) 5900 rpm : asta inseamna 231cp
Max torque 300 Nm (rpm) 3500 rpm
Transmission & Drive
Drive rear-wheel drive
GearBox 5 Manual
Performance
Top speed 250 km/h
Acceleration 0-100 km/h 5.9 s

S2000:

Honda S2000 Roadster 2d 2.2 16v
Number of seats 2
Engine
Engine type Otto, Front longitudinal
Number of cylinders 4, In-line
Engine capacity 2157 cm3
Number of valves 16 DOHC
Fuel Petrol, Injection by cylinder
Supercharging None
Bore 87.0 mm
Stroke 90.7 mm
Compression ratio 11.1
Max Power 176 kW (JIS) 7800 rpm (240cp)
Max torque 220 Nm (rpm) 6500 rpm
Transmission & Drive
Drive rear-wheel drive
GearBox 6 Manual
Steering type Hydraulic power
Performance
Top speed 241 km/h
Acceleration 0-62 mph(100km/h) 5.8 s

Cand o face si BMW motor de 2.0 sau 2.2 de 240-250cp, sa ma anunti si pe mine :wave: deocamdata nici Ferrari nu a putut scoate o putere litrica asa de mare (125cp/l) iar BMW se chinuie sa faca fata cu 6-ele in linie...oricum, de la anul intra noi modele si noi motorizari la Honda, cum ar fi noul 2.4 aspirat de 250cp pe Civic Type R si, umbla zvonul, va exista un urmas al lui S2000 de 300cp+ :twisted: Imaginati-va, daca la 240cp are perfromantele astea...uuuhh, nici nu vreau sa ma gandesc ca ma ia cu fiori... :twisted:

nikkon_kde 22-07-05 21:37

in cazu asta merita asteptatrea....honda face mereu oamenii fericiti :lol:

Bogdan_16v 22-07-05 23:10

nikkon, stii doar sloganul Honda, \"the power of dreams\", care se transpune intodeauna in realitate :twisted: ...Am vazut ca vrei sa-ti iei Celica, e o masina foarte buna in principiu, dar sfatul meu e sa astepti macar Type R-ul nou, va fi cri-mi-nal... :twisted:
Apropo, acum vreo 2 ani am vazut cu ochii mei o cursa \"semi-oficiala\" S2000 vs Z4 vs TT, toate cu motorizarile de top, chiar pe strazile capitalei...tabloul cursei a fost urmatorul: TT-ul aproape ca n-a contat, Z4 a tinut pasul cu Honda cam 50m, dupa care a mirosit fum de VTEC pana la sfarsitul celor 400m la o distanta de aproape 2 masini....se vede oricum ca multa lume in Romania nu stie ce inseamna Honda....pe afara a facut istorie in cursele de strada, aici inca domina conceptia deja invechita \"ce e nemtesc e cel mai bun\"....

nikkon_kde 23-07-05 01:29

ai dreptate.honda e honda...dar sa sti ca nici bmw nu e vreo coaze inca.nu mai e ce-a fost dar inca mai tina pasul.Cat despre celica ... sa vedem eram f convins si daca puteam sa fac rost atunci de bani imi luam ...acum sa vedem.problema mare e cu banii...pt ca vreau noua 8)

EvLSant0S 24-07-05 05:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
nu cred ca sunt persoane care sa aiba ceva de comentat la asa masini ca design imi place mai mult s2000 si la ergonomie dar ca posibilitati de runing la motor ar fi z4 + ca sunt 6 cilindri

da...
tu uiti ca masina cu care e comparata bmw`ul este facuta-n japonia ... e Honda ....
se pare ca ti-au scapat aspectele astea ..
Honda s2000 aleg ..
nu se pune problema ...
Japanese powah ! E lasata mai liber masina din cate stiu eu (electronic vbind)
BMW`ul din zilele de azi e gatuit electronic , n-ai zis vezi plecare de cur de bmw cum vedeai la ursi si etc. un 325 .... din generatia peste pisica (cum are moartea din insomnia , stiu el are 330 , irelevant) eh , alea nu fug de cur nici sa le biciuiesti !

lolek 24-07-05 19:08

s2000 am votat NU MA BAZEZ PE CE SCRIE PE FOAIE ... am vazut ce poate o honda + nu stu daca z4 ar tine cat un motor de s2000 mai ales sa ii dai cox mereu ... si e mult mai nervoasa :wink:

teddy 25-07-05 00:36

evlsantos cu ce bmw nou ai incercat sa-l faci sa fuga de cur sau sa faca drift, donut etc? noi reusim cu 520d cand scoatem ASC-ul... mi-e si frica sa ma gandesc ce poti face cu un 330i...

EvLSant0S 25-07-05 01:18

nu , dar ma uit la B xx BYE - noua masina a lui Kemal , la lui moartea ...
nu fug de cur cum fug ursuletii + m3 / m5 , am dreptate , sunt sau nu gatuite electronic ? : /

teddy 25-07-05 15:50

normal, e evolutie...
treaba e ca poti face 'show' si cu bmw-uri noi, dar atunci cand vrei... cand scoti sistemele de siguranta... cu ursuleti, rechini, pisici faceai 'show' si cand nu vroiai... si asta nu era mereu bine :wink:

nikkon_kde 25-07-05 20:50

asta cam asa e

EvLSant0S 25-07-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
normal, e evolutie...
treaba e ca poti face 'show' si cu bmw-uri noi, dar atunci cand vrei... cand scoti sistemele de siguranta... cu ursuleti, rechini, pisici faceai 'show' si cand nu vroiai... si asta nu era mereu bine :wink:

serios ?
ia hai intr-o seara ... in victoriei , si dam cumva de kemal .. si facem un pariu
eu pun pariu cu tine , ca dupa ce scoate TOATE SISTEMELE care vrei TU sa le scoata ....
el NU reuseste sa dea un cerculetz / sau doua ...
merge ?

CT-87-ADY 26-07-05 10:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
normal, e evolutie...

serios ?
ia hai intr-o seara ... in victoriei , si dam cumva de kemal .. si facem un pariu
eu pun pariu cu tine , ca dupa ce scoate TOATE SISTEMELE care vrei TU sa le scoata ....
el NU reuseste sa dea un cerculetz / sau doua ...
merge ?

Nebunule... hai k stim f.bine k ai dreptate :wink: si o dai in Off-topic...

ON-TOPIC: Honda clar.... V-TEC(urci in ture de te plictisesti :lol: :lol: ) :wink:

teddy 26-07-05 12:16

EVLSANT0S... sigur! ar fi interesant un versus: 520d versus 330i :lol: cu 520d-ul iti garantez show, cerculete, drift-uri si tot ce vrei... merge?
nu inteleg ce poate sa aiba acel 330i sau soferul lui...

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning