![]() |
Re: Stalinmobil Volga pe sasiu de Cayenne
astia nu sunt aia care au facut din BMW M6 o volga coupe? au inebunit cu volga asta a lor.
|
frumos interiorul, jentile nu se incadreaza cu caroseria, iar desenul de pe caroserie e... urat
|
cred ca au laut sasiu de la vreun cayenne incendiat ca altfel nu se explica
|
pentru cei carora nu le plac liniile caroseriei de volga M20 , M21 :
ia "gugle" sa vedeti ce e la origine... |
Sincer as prefera oricand Volga asta in locul unui Cayene. Macar asta nu se vrea frumoasa, dar are mai mult stil. Cayene este in top 10 cele mai urate masini construite vreodata.
|
mai bine imi dadea mie porche ala si aveam eu grija de el ;))
|
eu stiam ca volga cealalta era pe sasiu de 840 si cu V12 cat despre "cayenne" asta sigur era unu furat si ajuns prin moscova si trebea sa-l puna cumva in circulatie
|
sa nu ajungetzi p l rusnaci pe acolo si sa nu incercatzi sa facetzi "avansuri" la vreo volga k nu stitzi ce are ascuns pe sub capota......parerea mea
|
interesant..... dar a esit bine...
|
cayenne ala sigur a fost rasturnat si a suferit o recarosare....sau poate a cazut un arbore pe el si atunci nebunu cu volga l-a luat de la asigurari pe 5000E probabil! :|
|
Quote:
|
Ce atatea discutii " vaaaaai au stricat un porsche vaaaaaaai nu pot sa cred :O" ..prefer o masina clasica oricand!
|
Ptiuuu!! SA fie la ei!
|
cum zice si "opportunity" mai sus..e o masina clasica si e mult mai eleganta. Interioru e superb si faza k e pe sasiu de cayenne :) mare lucru..parca ar fi primii care demonteaza o masina noua sa faca altceva din ea..la emisiunile de genu asta p discovery sau alte programe vedeti faze si mai dure :lol: important e produsu finit...ce a fost a fost..;) important e ca a iesit ceva foarte misto chiar daca exterioru e cam incarcat cudesenele alea si jentile nu se potrivesc la culoare..ar fi mers unele vopsite negru..cromate...sau altele pline sau cu multe spite :X dar e bine si asa :) sa mi-o dea mie k as fi foarte mandru
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Arata bine "troasca" :lol::lol::lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning