![]() |
Re: Inca un ursuletz de bz la reconditionat
sa-l stapanesti sanatos
|
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru incurajari...Azi am aflat o veste proasta:)) Motorasul pe care tocmai l am luat nu e 2.0 24v ci 2.5 24v...Atasez si o poza cu inculpatul:)
|
pai si care e problema?abia face cai mai multi..:D
|
sa-l stapanesti sanatos erbol 83 ;););)
|
Multumesc inca o data pt incurajari:) Saptamana viitoare vin pozele cu motorul pus pe masina:)
|
3 Attachment(s)
..................
|
a iesit frumos;)...bv sa-l stapanesti sanatos!!!
|
ooo... sa-ti traiasca ursanu...si poate ni-l prezinti si noua intr-o vineri seara :D , live
|
erbol...esti timid :D ...nu vrei sa ne prezinti si noua bestia ta :(
|
Re: Bmw e 30 2.5 24v : erbol 83
:)) faza e ca eu nu am mai trecut prin buzau de vreo 3-4 luni...cand merg la Patarlagele plec pe Valeni...cand o sa o iau pe bz te chem sa te dau un cerculetz cu ea pe undeva pe acolo:-P
|
deja nu mai e bestie de cand am vazut ZEE-ul in actiune si am vazut ce inseamna 350 cp...imi doresc si compressor acum:((
|
Pai toate la timpul lor, eu zic ca e f bine si ce ai facut pana acum. Multa bafta in continuare
|
pt Cipilica:Man azi ti am citit si io treadul cu masina ta...am vazut ca s a inchis..dc?
o mai ai acum? lasa un msg aici si daca te pot ajuta cu ceva...in cazul in care mai e masina... am trecut si io prin cateva din etapele prin care ai trecut si tu cu masina aia... |
Vreau sa imi pun si eu un M50 pe urs ... sa dau M20-ul jos ... ma poti ajuta si pe mine cu ceva detalii ?
se poate omologa motorul ? si daca da ai idee cam cat costa ? id de mess : commrace multumesc anticipat |
sigur se rezolva dar problema e cit tre sa impingi peste si de se merita
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning