![]() |
Re: Poze Cu Alfa Tuning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
plafonul ala cred ca putea fi negru simplu nu neaparat din carbon ;) e reusita destul de mult pentru o virtuala :)
|
3 Attachment(s)
Poze cu alfa mea care dupa 2 ani de concubinaj trebuie sa ma despart de ea asa ca alfa e de vanzare
|
Cum ador aceasta marca,nu pot lasa sa trec pe aici si sa nu particip,odata ce vad aici cateva opinii despre tuning si Alfa total gresite(si exagerate).
Incep prin a spune ca gusturile nu se discuta(IMHO)!!!!! Am vazut scris pe-aici ca tuning inseamna "modificarea exteriorului":lol::::pot spune eu...si nu numai:TUNING inseamna afinare si imbunatatire(a automobilului),care dupa ce este "aplicat",masina ramane mai sigura,mai frumoasa,mai performanta,cu un stil original si unic. Tuning-ul se poate aplica la toate componentele unei masini:caroserie,jante,esapament,audio,etc. In ziua de astazi,este cunoscut international in toate formele: -Engine Tuning(motor "preparat") -Chip Tuning(electronica) -CarStyling(caroserie) -ICE(In Car Enterteinment "aka car audio") Cat despre Alfa Romeo si tuning,se poate modifica o Alfa 156 iar rezultatul este fantastic,sau se poate cumpara un kit de fibra si gata(am modificat masina,deja e tuning),eu cred ca un bun tuning trebuie facut cu cap(si gust),tocmai de aceea,ca masina noastra sa fie unica. Iar optiuni nu lipsesc: -Autodelta -Novitec -Cadamuro -Helvetia Tuning Cred ca exista pt. toate gusturile si pt. toate buzunarele:lol: In final,va urez la toti cei ce detin o Alfa Romeo,mult succes cu un posibil proiect Tuning;) |
16 Attachment(s)
Alfa 145
|
80% kitch. Cea rosie cu jantele cu 5 brate arata mai bine. Restul kitchios!
|
Cea neagra pozata din spate, cu numere de HU, mi se pare cea mai okei. Doar ca eu i-as da jos eleronul ala..
|
Astea le aveam astea le-am postat.
|
Re: Poze Cu Alfa modificate
belea
|
mie unul mi-au placut majoritatea alfelor de aici si nu cred k o masina (oricare ar fi ea) cu jante folie si suspensie sport poate fi considerata tunning. Primele masini care au fost postate cred k erau facute doar pt saloane si expo pt. k la saloane in general masina cea mai "exagerata" castiga.
|
2 Attachment(s)
Haideti sa va arat si eu 2 alfa 156 pe gustul meu;pozele din fata imi pare rau dar nu le mai gasesc,oricum la 156facelift nu prea ai ce modifica in fata!
De curand sunt posesorul unui alfa156facelift 1.9JTDm de 140CP(o sa i fac niste poze zilele astea si o sa le pun la sectiunea masina mea),dar intre timp o rugaminte la voi:cine ma poate ajuta cu un eleron ca cel din poze? |
Trimite un mail celor de la Autodelta. Ultima data costa 165 de lire.
Exemplarele din poza (Autodelta GTA si GTA AM) au fata noua si spatele vechi ;) |
ii dau dreptate la alex_alfa ca sa modifici o masina mai ales o 156 este f dificila ea are o linie perfect si daca o ignori de duce pe apa sambetei,cunosc pe cineva care are o 156 modificata dar iti zic este oribila este prea mult si crede-ma ca de 6 luni vrea sa o vanda dar nu o cumpara nimeni si eu am tot 156 19JTD si acuma sunt numai la inceput de "tuning" alex_alfa as vrea sa mai vb despre asta intra pe id meu adi_razvan_petrescu
|
bogdan20 te pot ajuta eu cu un eleron la pret bun intra pe id meu adi_razvan_petrescu si toti care vor piese etc sama contacteze sunt in italia si aici chiar sunt mai ieftine
|
6 Attachment(s)
le consider eu superbe!! atat nimic mai mult nu le lipseste:X
|
salutare am auzit ca este cineva ce modifica semnul de la alfa romeo in tara va rog frumos sa ma anunta-ti si pe mine cine e tipul sau ceva nr de tel de la el va multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning