Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia mea b 38 nif (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/67693-dacia-mea-38-nif.html)

lord_hades 19-02-08 20:30

Re: dacia mea b 38 nif

inca mai ai talon la masina aia ? :shock: in primul rand cel mai bun "tuning" pe care il poti face consta intr-o galeata cu apa si sampon auto ..apoi dai jos ce ai pe faruri si trage capota pe faruri

CristiRS 19-02-08 21:08

omule primul lucru ca restul SPALA MASINA, apoi lasa visurile cu 80 caluti chiuloasa alpine suspensie intarita discuri ventilate, ca sunt usor de zis da mai greu de facut, fa masina sa semene a dacie cum a facut-o mama ei, iti spun eu costa mult sa faci ce zici tu acolo, numai chiuloasa ma costat 250 ron si carburatoarele 100 Euro... si motorul refacut vreo 2000 ron... asa ca nu mai face planuri ca tiganu sa te ineci la mal

Hot_M@n 21-02-08 13:43

ma gluma e gluma da masina nu e asa de obicei sa nimerit atunci sa fie asa plouase cu o zi in urma ;)
cat despre bani stiu shi eu care sant costurile shi cred ca daca am reusit sa imi iau singur masina o sa reusesc shi sa fac cateceva la ea :P

Hot_M@n 21-02-08 13:51

oricum va multumesc pt sfaturi 8)

ICE-M@N 22-02-08 12:58

pai mai pune ceva poza sa vedem cum arata curata, si cum arata cu bara de pe fata pusa la locul ei...sal

Hot_M@n 27-02-08 09:39

o sa pun cand o sa mai am modificari

Hot_M@n 27-02-08 09:51

momentan am ridicat iar masina de spate pt ca atindea de asfalt la denivelari urmeaza sa ii mai pun un rand de arcuri pe spate shi de nova pe fata, iar apoi niste cauciucuri de 170 55 daca nu ma insel asta era dimensiunea
o sa revin cu poze :D

Cypy... 28-02-08 19:36

Bine iai facut ca parca era mai joasa de spate decat de fata si nu statea bine....mai bine sta daca e cu fata mai jos si spatele mai sus arata mai nervoasa....Si spalo ca nu arata a ingrijita asa macar cand ii faci poze dai cu apa pe ea sa nu mai fie praful ala pe ea....Bafta incontinuare c amerita ;)

Hot_M@n 01-03-08 12:50

duminica arcuri pe fata shi ceva pe la aprindere vedem ce gasim bft

RobertRFG 01-03-08 16:11

cum adica arcuri pe fata?vrei sa o mai inalti de fata?parerea mea este sa o lasi asa cum este acum pe fata ca arata bine.la aprindere ce vrei sa ii faci?

Hot_M@n 01-03-08 16:26

stii care e treaba nu prea stiu ce se face la aprindere am citit eu ceva pe aici da nu prea am idee cat despre arcuri o sa pun de nova sant mai tari masina tot asa joasa o sa fie dar mai rigida ;) iar pe spate ii pun duble shi dupa aia mai vreau o bara de torsiune pe fata shi una pe spate
shi niste cauciucuri da inca nus pregatit de ele dar se face ;)
tu ai ceva sfaturi legat de aprindere ?

RobertRFG 01-03-08 16:31

pai poti sa iei delcou de pe un r18 ca are aprindere electronica daca nu ma insel dart chestia asta duce sa ii mai faci niste modificari.sa vedem ce sfaturi iti mai da baietzii pe aici

deniel 01-03-08 17:28

Salut. daca ai ingriji putin masina ar arata foarte bine . spune-mi si mie te rog cate spire ai taiat din arcurile fata si cate spire din arcurile spate ? Si mai spune-mi te rog a disparut efectul ala de barca ? ms mult .

Hot_M@n 03-03-08 08:21

nop efectul de barca o sa iti dispara cand o sa pui niste arcuri shi mai ales amortizoare mai tari da sa nu exagerezi ca daca prinzi un damb intro curba te salta shi pierzi aderenta restu stii u unde ajungi ;)
eu miam luat arcuri de nova ieri le pun pe fata shi le pun pe alea de fata pe spate cred ca o sa cobor iar masina da nu asa rau revin cu poze bft !!!

Hot_M@n 14-03-08 22:46

noutati :) gume de 175 cu 55 pe spate arcuri de fata pe spate ; arcuri de papuc diesel pe fata plus intaritoare pe interiorul astora de papuc un mp3 sonny boxe sony shi un sub
revin cu poze >:)salutari !!!

All times are GMT +2. The time now is 04:15.

- Copyright 2026 4Tuning