![]() |
Re: Czi Auto
Quote:
Wolfrace Prosprint fiind janta cu spite polishate este la un pret de 2000 ron setul de 4 bucati cu tva inclus jantele sunt pe stoc au kitul de montaj inclus in pret, plata transportului fiind la dvs. Va multumim! |
Buna!
...si LA MULTI ANI!...si BANI!!!...mai ales... V-am vazut sigla pe doua masini in Bacau ...VW Golf si FORD Focus ...duminica 01.03.2008 in Bacau...ce mergeau din semafor in semafor...la "pas"...caci le-am pierdut din vedere...IN RETROVIZOR...sic!...Frumoase, mai ales VW Golf...sunt cumva pozele lor pe aici? |
jantele din oferta sunt pe peugeotul cu care faceti "reclama" la magazin daca nu ma insel...in legatura cu fordul focus...arata foarte bine...si suna pe la fel...:-)
|
Faine jantele lu Silviu :) am fost zilele trecute prin bacau si l-am vaz parcat. N-am avut pre mult timp la disp ca treceam putin pe la magazin...
|
Re: Czi Auto - Bacau
Inafara de atv si scutere ce mai ai?
Ai vreon Pocket bike ?:D Daca ai vreon site oficial scriel si tu te rog ! |
salut
cam cat ma ajunge : 1. jante 15-16 negre la un vw bora 2.faruri 3.oglinzi 4 si un cip pt hp momentan am 115 hp motor 1.9 TDI :D daca si vopsiti un negru mat :D |
1 Attachment(s)
Salut!
Jantele din imagine incercuite, sunt pe 16" ? Si daca da, merg pe un passat 3BG din 2003 ? Si daca si aici e da... un pret per set? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning