Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club.html)
-   -   Propuneri Inscrieri !!! (https://forum.4tuning.ro/169-team-racing-club/67424-propuneri-inscrieri.html)

YZF-PWR 10-10-08 10:17

Re: Propuneri Inscrieri !!!

vin la curse dar de`abea saptamana viitoare e gata masina:) deci nu apuc sa ma dau cu ea decat dupa ce ii fac "harababura" :) k sa fiu mai bine in clasament , chiar sunt curios si cu tine ce iese :D

ERY 10-10-08 10:25

Incercam sefu...nu-i problema.Dar era bine sa incercam "before" si "after", sa ai si etalon.

maff_77 10-10-08 20:32

la mine toate donatiile darile si inscrierile cu toata increderea inainte se va elibera pe loc chitanta daca nu ma credeti intrbati pe domnul pres al x team dl topor care se marita maine sa i uarm casa de piatra si copii de lemn

CT90SNR 31-07-09 09:36

Inscrieri ceva... ? da`ti`mi un id de mess ...va rog eu

SMocKey21 31-07-09 14:23

Vad ca ai intrebat si la alt club pentru inscriere :))))),de colindatori nu avem nevoie ;).

ProTeX 31-08-09 11:34

Quote:

Originally Posted by CT90SNR (Post 2524649)
Inscrieri ceva... ? da`ti`mi un id de mess ...va rog eu

daca te uiti prin posturile de mai sus ai sa vezi cu cine trebuie sa vorbesti , sa iti dea detaliile necesare . contacteaza-l pe PWR YZF.

SMocKey21 31-08-09 17:56

Quote:

Originally Posted by ProTeX (Post 2599073)
daca te uiti prin posturile de mai sus ai sa vezi cu cine trebuie sa vorbesti , sa iti dea detaliile necesare . contacteaza-l pe PWR YZF.

Borzica bine ai venit dar de inscrieri se ocupa PAR`u acum :))) la tne se iarta :P

ct37www 17-12-11 19:17

Foarte mult se ocupa lumea de inscrieri si altele. Suntem uniti,mereu impreuna, mereu la bine si hmmm daca e ceva usor la greu, dar nu se agata nimeni de tine daca in buzunar nu ai nici un leu. Cam asa ceva. Cred ca am o saptamana de cand am dat 2 pm`uri cuiva de pe aici membru sef mana dreapta second manager sau cum vreti voi sa ii zici daca e loc,daca ma pot inscrie, si sa imi prezinte si mie reguli ceva conditii daca sunt daca nu sunt etc. Ghici? NIMIC. Bravo X TEAM CONSTANTA tot inainte ...! Succes.

Ursu-=X-Team=- 04-01-12 18:11

Quote:

Originally Posted by ct37www (Post 4782921)
Foarte mult se ocupa lumea de inscrieri si altele. Suntem uniti,mereu impreuna, mereu la bine si hmmm daca e ceva usor la greu, dar nu se agata nimeni de tine daca in buzunar nu ai nici un leu. Cam asa ceva. Cred ca am o saptamana de cand am dat 2 pm`uri cuiva de pe aici membru sef mana dreapta second manager sau cum vreti voi sa ii zici daca e loc,daca ma pot inscrie, si sa imi prezinte si mie reguli ceva conditii daca sunt daca nu sunt etc. Ghici? NIMIC. Bravo X TEAM CONSTANTA tot inainte ...! Succes.

Ia da mie sa vedem se rezolva.....?!?!?

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning