![]() |
Re: logan
2 Attachment(s)
uite cateva poze u masina[/QUOTE]
|
da frate nu zic nimic fiecare cum vrea sasi faca masina .... cel putzin la ce strazi avem mai debgraba imi iau niste jante mai ieftine si le schimb la 4 -5 luni nu dau 1000 si ceva de euro si dupa aia sa stau sa plang langa ele knd le-am zgariat ;)
si faza cu suspensiile sport, cip de putere ..eu unu nu am mai ajuns....vream si eu sami pun dar daca sa dus masina pe apa sambetei ..ce sa mai :( |
1 Attachment(s)
paia m stat si m-am gandit ce eleron sa imi pun si am doua variante ori unul de la pilot ori unul tip aripa voi ce credeti ca ar sta mai bine
|
1 Attachment(s)
sau unu ca acesta
|
eu as opta pt cel de la pilot ofera mai multa sportivitate si aspect placut.dar gusturile nu se discuta!bafta in continuare la tunareala
|
p-ai ala de la pilot il pun pana la urma
|
1 Attachment(s)
unde as putea sa gasesc eleron ca asta
|
sincer..arata cam aiurea...
|
Eleroane ca alea am vazut pe multe taxi-uri.
|
aveti o sugestie ce eleron sa imi pun sau daca stie cineva un alt model
am renuntat la eleronul stil aripa si la curentul de raliu cred ca o sa fac ceva asa mai elegant adica kitul zender |
Copie sau original? Bafta cu proiectu da pana acuma a fost numai vorba si cateva poze...
|
pai cat costa o copie
mi-am inbunatatit si sistemul audio cu un sony cd mp3 o sa pun poze cu el cand il pun pe masina fratilor ajutor stie cineva cam cat costa kitul zender copia adica pragurile eleronu si bara spate Mersi domnu sa stii ca asta astept si eu, trebuie sa schimb cauciucurile ca sunt uzate si daca tot le schimb vreau sa pun niste jante 8):D Ce ziceti merita sa pun un tips pe toba???sau e prea kics:rolleyes2:?: M-am gandit sa ma duc maine sa iau unul ca arata ffff naspa toba la :???: De care sa cumpar???:rolleyes2 cum dau jos inelele de la aierisire sa le vopsesc? |
1 Attachment(s)
poze cu radio cd auto sony cdx -gt20
|
tot cd-player dinasta am si eu si sunt foarte multumit de el.da belea de tot,chiar nu ma asteptam sa dea atat de bine,asta bine inteles daca ai si boxe calumea.singurul lucru de care nu am fost multumit la el este ca nu are RCA-uri,dar la banii astia ce sa mai ceri...........
|
w w w. l o g - t u n i n g . r o e o ideee si cauta si pe site ca sunt o gramada de firme care fac pentru logan .. si de asemenea reclamele din dreapta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning