![]() |
Re: E46 - cj-01-nui
da,este un mic circuit are undeva aproape un km unde ne intalnim in fiecare saptamana noi cativa mai nelegiuti sa smucim un pic volanu:P)chiar acu 3 zile a fost o etapa de indemanare acolo.daca vine cineva prin cj si are chef sa dea un tel si poate rezolvam ceva...numa sa nu va asteptati la ceva de lux.. https://forum.4tuning.ro/37-cluj/64877-etapa-indemanare-cupa-indragostitilor-17-februarie-2008-a/page-4.html ceva poze de la event
|
Quote:
No pei bafta la proiect :twisted: |
Quote:
|
ba nuiule ti-ai pus sus jantele? deseara ce faci?:P
|
le pun dupa ce trece vremea asta nasola:)
donez sau..la cerere:-P vand halogen pt faza scurta de e 46,eu mi-am pus xenoane asa ca am ramas cu el...daca cuiva ii trebuie sa imi spuneti. intre timp o sa pun niste poze si cu xenoanele si luni urmeaza sa pun folie si stopuri schimbate(fumurii) |
5 Attachment(s)
urmeaza ca masina sa fie lasata zik eu;) si acum ceva poze cu folii si jante is facute noaptea nu se vede prea bine
|
ms ms dane am si uitat de thead:oops: trebuie sa fac niste poze pe ziua sa se vada mai bine.
oricum masina a mai primit mai multe imbunatatiri:xenoane(siemens)folii llumar,parasolar,paravant,jante 18' si inca cateva mici chestii:-P. urmeaza sa vad cu cat o las mai jos,eu ma gandeam sa strang banuti pt un kw reglabil sau cumpar acuma ceva arcuri mai joase putin ca adevarul e ca masina e cam inaltuta si as coborao putin:) |
Masina e frumoasa.Dar in locul tau luam alte jenti.Sa nu vb despre garda la sol.Bafta!
|
daca erai putin atent vedeai si tu ce scrie...acum se aduna bani pt suspensie;)
|
hai ia zi ce ai mai facut la masinutza? si mai pune ceva filmuletze cu ea;)
|
Arata foarte bine cu jantele negre si cu folie... bafta la modificari!
PS: Are nevoie urgenta de un drop! :D |
se pare ca am obtinut un loc 2 la 4tuning day's organizate de ko racing la grupa mea.locul 1 a fost luat de bnz cu reno 5.daca are cineva ceva filmulete rog sa puna(eu sunt bogdan doar ca am fost banat nu stiu din ce cauza)
|
Salutare, ce mai stiti de masina? Eu am vazut-o sambata de vanzare in targul din Floresti, dar avea numarul din fata sifonat.. oare a avut accident?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning