![]() |
Re: BMW X5 "Sfantul Valentin"
oribil cu multi bani
|
porcarii amandoua. suv-uri cu motoare serioase si culoare roza.... yak. macar la hummer se cunoaste ca e facut de profesionisti. probabil proprietarul e de vina
|
bani aruncati.....o fi calitate..dar de ***
|
***pt o femeie ce nu fac barbatii ? :lol: oricum daca esti o d'aia penala X5 e marfa. la hummer nu comentez, ca nu e urat daca esti fata si ai h3 roz cu tapiterie louis Vuitton. e chiar smechera tapiterie de la un creator. sincer acu' cati nu vreti masini negru perlat cu tapiterie Gucci doar pt show? parerea mea e ca gusturile nu se discuta
|
Nu stiu cum se lauda proprietarul BMW-ului acesta cu el..mie unu mi-ar fii jena sa merg intr-o masina colorata in halul asta.. Pacat de el ca se putea face o masina care intradevar atrage toate privirile.
|
urata ...pe X5 chiar nu merge culoarea asta prea sare in ochii prea deocheat nush nu imi place...in schimb imi plac farurile alea...:) si vorba cuiva de mai sus....in legatura cu Hummer...chiar ar merge o tapiterie daia smechera asa...sau bine sunt gusturi si gusturi :-P
|
legat de acel hummer..
The seller of this pink H3 claims that the sweetheart Hummer has received over $40,000 in “upgrades,” including a custom Louis Vuitton interior, 22-inch Dubbs Dropstar wheels, and of course a $10,000 glitter pink paint job. There is a massively powerful sound system, and a couple of televisions as well, but let’s face it, the ultimate driver of this rosé ride will want it for one reason, and one reason only; it’s a big pink Hummer. Enough said. |
Toate ca toate da e szooper marfa !!!
|
Siau batut oamenii joc de BMW!!! J.F.C.!!!! Cum sa faci asa??? Si faza cu "Bucurati-va de proprietatile relaxante ale culorii Pink!" e prea tare :))
|
Foarte nasol. INFECT chiar
|
x5 doamne bunatate de masina au prea multi bani si n-au ce face cu ei...cat despre hummer hai k mai merge oleak da tot trompeta e
|
io zic ca ar fi placut sa vezi o fata conducand asa ceva
|
BMW X5, "Sfantul Valentin" supranumit si Gay mobil. Dotari optionale, una bucata masca pentru acoperirea identitatii soferului.
|
sacracu BMW...ce a facut sa merite asta...:sad:
|
mi-ar fi rusine sa ies in bmw-u ala:(. ce poate sa faca o femeie fara sinapse dintr-o masina...pacat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning