![]() |
Re: Masini clasice americane
1971 Pontiac Firebird
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos! mai multe detalii despre transport si altele??
|
5 Attachment(s)
Quote:
Suna-ma si pot sa-ti explic. Corne 0729963867 [email protected] Quote:
Toate bune. Quote:
O sa-mi vina in 2 saptamani. Stiu ca e greu cu increderea in oameni dar sper sa o castig in timp. E greu inceputul dar asta e. Toate bune. 0729963867 Corne Quote:
Rugina vb de est USA,pt ca se pot lua din California si acolo cuvantul rugina e doar in dictionar. Incerc sa aduc doar masini clasice nu muscle car sau alte genuri dar postez tot ce apare..Fiecare decide ce vrea sa-si ia. Pt mine impala din '64 e cea mai cool masina asta nu inseamna ca e pt toti. Deci nu generalizam,te rog. Toate bune 0729963867 Corne In curand o sa postez mai multe pe site. Momentan e in constructie. www.choppers.ro mai postez ceva masini aparute la vanzare. 3 mustang,lincon si rolls... Corne 0729963867 www.choppers.ro |
da, e ok cu preturile pe care le postezi fiindca masinile astea sunt majoritatea sedanuri,in afara de cateva coupeuri,ca cele comerciale gen Mustang Fastback,Chevy Nova,Charger,etc,din era Muscle car,din pacate s-au scumpit f.mult si chiar coajele le cumperi incepind cu 5000$.Chiar mi-ar placea sa vad mai multe masini americane in tara deci iti urez succes sa vinzi cat mai multe.Respect djburb
|
6 Attachment(s)
Quote:
Astea sunt preturile,nu le fac eu. Uite mustangul negru cu piele rosie s-a dat la 4450$ nu avea bara fata,dar exista si masini(atasez 2 acum) care au preturi mari chevy chevelle '66 acum e pretul 14500$ si licitatia finala e pe 21 deci mai creste. pontiac GTO '67 acum e pretul 10800 si licitatia finala e pe 19... In general depinde cati se bat pe masina respectiva. Daca sunt 2 incapatanati sa o cumpere liciteaza fiecare pe masina si asa creste pretul. Daca ai noroc si nu se bat multi pe masina poti sa o cumperi mai ieftin. Ca la orice licitatie normal. toate bune si sper si eu sa vedem cat mai multe american cars pe la noi. Corne 0729963867 www.choppers.ro Nota Moderator : Te rog sa inveti a folosi forumul.Ma refer in principiu la functia "multi quote"(~citat multiplu).Vezi ca exista un tutorial,citeste-l ca este util. Arata fix ca dracu' sa poatezi 5mesaje unul dupa altul...:( |
Nu am fost f atent cand am postat,dar asta e mai gresim.Pt asta imi cumpar o masina de la mine :-)
Toate bune. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
3 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
|
preturi????
|
Quote:
Masinile se vand la licitatii deci, un pret fix nu-ti pot spune dar, urmaresc zi de zi ce se intampla asa ca un pret informativ pot sa-ti dau. Poti lua masini si la 3000$ dar si la 15000$ depinde ce vrei.Masinile sport sunt in general mai scumpe. Suna-ma si pot sa-ti dau mai multe detalii. Corne 0729963867 |
salut, pt. o masina sa zicem cumparata cu 5000$ cat te mai costa transportul?
|
Cat e camaro? E demential. Cat ar costa cu totu adus aici ?
|
Quote:
Corne 0729963867 www.choppers.ro |
6 Attachment(s)
Quote:
Mai sunt urmatoarele masini care pot fi luate azi: Cadillac Limo '66 acum e 4500$ deseara la 10 licitatia finala Chevy Impala '62 acum e 4650$ deseara la 10 licitatia finala Pontiac GTO '67 acum e 11700$ deseara la 10 licitatia finala Toate in stare de functionare fara defecte. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning