Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Criminalul din Berceni (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/67148-criminalul-berceni.html)

Psycho 19-02-08 08:53

Re: Criminalul din Berceni

am vazut si eu l atv ca s-a preadat dar inca nu au aparut declaratiii si comunicate pe seama asta

bmwm5 19-02-08 09:43

s-a predat,am vazut la tv ca au facut aseara reconstituirea.e tragic ca s-a pierdut o viata de om,iar idiotul asta va face cativa ani de puscarie,in care nu va fi reabilitat,poate va iesi mai periculos

Geo_ZGA 19-02-08 10:33

Nu stiam ca s-a predat... ma bucur sa aud asta, dar nu schimba cu nimic faptul ca un copil a murit aiurea.
Razvan, sunt de acord cu tine... era bun si Antonescu. Pedepsele sunt prea blande, o sa il incadreze la omor din culpa, sau lovituri cauzatoare de moarte si o sa ia maxim 20 ani... iese pe la 30-35 ani "reabilitat"... adica mai rau si mai anti-social decat a intrat.
Chiar sunt curios cum o sa evolueze lucrurile cu asta... daca mai aflati lucruri noi, ca eu nu prea am timp sa ma uit la tv, sa mai postati aici va rog.

TR_00_ANN 19-02-08 18:09

salutare....am vazut si eu cazul la tv, dar cea ce vreau sa va spun este k in data de 16.02.2008 in Alexandria a ajut loc un incident asemanator:
intr-un restaurant, indeva in jurul orei 1 noaptea, mai multi petrecareti sau certat ,,din priviri,, ( adica ,,cutitarul,, de la o masa cu alti de la alta masa), aceia s-au dus la un moment dat la toaleta, iar acesta ia urman, in momentul cand acestea dadeau sa iasa din toaleta acesta a indreptat o ploie de lovituri de cutit asupra lor, in final cei trei tipi s-au ales cu rani grave
cutitarul a plecat repede, pana la sosirea politiei si ambulantei
au venit si cei de la interventii, culmea a fost ca tori interogati il stiau pe cutitae dar nu ii stiau numele si domiciliu, ci doar porecla.
am aflat si impreuna cu cativa interlopi din oras am plecat in cautarea acestuia, am fost in jur de 30 de masini, spre norocul lui a fost prins de o patrula de jandarmi la 10 min de la incident. ne-am dus la fata locului, fortant acesul la el, doream sa il facem praf.
cei trei tipi care au fost taiati cele mai grave lovituri pe care le-au primit au fost : un nas taiat, o despicatura pe cap de 12 cm si unul cu obrazul taiat de i se vedea mandibula, aici nu mai amintesc rani pe la maini si micioare. acesta a dat numai la nivelul fetei cu cutitul, a fost acuzat tentativa de omor, vatamare corporala si ca a opus rezistenta la arestare

Snapy_xxl 19-02-08 18:30

Criminalului i-au dat 25 de ani si complicelui maxim 7. De aplaudat multimea care a fost impresionata de acest caz tragic si a venit la reconstituire.

RAZvan15 19-02-08 19:55

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1369408)
Criminalului i-au dat 25 de ani si complicelui maxim 7. De aplaudat multimea care a fost impresionata de acest caz tragic si a venit la reconstituire.

(ar fi bine si speram sa se intample cum ai spus tu) de aici se pleaca.. inca nu sa dat pedeapsa.. este abea inceputul anchetei.. mai dureaza cel putin un an pana se da pedeapsa :|

Geo_ZGA 20-02-08 06:35

din ce am auzit.... circumstante atenuante... posibila autoaparare (s-o creada ei ep asta)... o gramada de prostii cu care poate sa se "scoata" asta, sa scape cu o incadrare mai usoara si cu o pedeapsa mai mica. ramane de vazut cum se vor prezenta procurorii si care av fi sentinta.

viruszatu1 20-02-08 07:49

oricata pedeapsa i`ar da ...poate sa`i dea si 100de ani ,nu mai pot aduce inapoi o viata de om ..criminalul trebuie spanzurat cu sarma ghimpata pe care sa fie pusa sare...:rolleyes2

Psycho 20-02-08 09:21

vezi tu la noi legea se interprenteaza .. acuma depinde cel care o face cat de bun e ..

Andy2heart 20-02-08 09:35

Fratilor sa va zic cum sat cu pedepsele in romania. Dak ia 25 de ani, atunci va face maxim 20, dupa care are posibilitatea sa iasa. Dak mai face si munca acolo la parnaie, iasa si mai repede cu cativa ani. Dak ia pana in 20, si iese si la munca va face maxim jumatate din ani, dak nu iese la munca (f putin probabil) atunci va face 2/3 din pedeapsa. Asa e sistemul la romania, te sperii (sau poate nu)cand auzi 25 de ani, dar de fapt dupa 10 -15 ani il vezi afara. Va spun ca eu am experienta.

r3mIx 27-02-08 20:49

Smekeri?Q ce au fost smekeri?Daca erau smekeri nu veneau q cutite si toate alea.....credetima ca stiu viata asta de strada si qum se ia bataie dintr'o prostie ..azi de ex mergeam q masina si un bou a trecut q 120 prin fata mea si el avea cedeaza trecerea....Si normal k am fost dupa el si i'am dat bataie k la magari ..... dar va zic eu k nu e bine sa va bateti asa aiurea pe strada...sincer nici mie nu imi place si nici nu caut scandal insa vin altii mai tari si trebuie sa stai fie ca vrei fie k nu....atata timp cat esti q prietenii si ii respecti stai acolo si incerci sa opresti conflictu nu sa fii u mai tare din toata gasca si sa sari pe ei sa ii omori !

trafy-vr6 27-02-08 20:54

=)))))))))))))) omule.vezi ce scri ????? cum mergeai ma tu cu masina ca ai 16 ani:)))))) tu zici sa lasam conflictele etc etc si dupaia ne zici ca l`ai batut pe unu:)

Vorbesti la 16 ani de viata de strada, bataie, cutite...traieste`ti copilaria frate...lasa shmecheria:)

RAZvan15 27-02-08 20:57

Quote:

Originally Posted by r3mIx (Post 1387730)
..azi de ex mergeam q masina si un bou a trecut q 120 prin fata mea si el avea cedeaza trecerea....Si normal k am fost dupa el si i'am dat bataie k la magari .....

:lol: eu nu te cred :lol::lol:

apropo, ai fugit cu scuterul dupa el ? :lol:

Snapy_xxl 27-02-08 21:01

Quote:

Originally Posted by r3mIx (Post 1387730)
Smekeri?Q ce au fost smekeri?Daca erau smekeri nu veneau q cutite si toate alea.....credetima ca stiu viata asta de strada si qum se ia bataie dintr'o prostie ..azi de ex mergeam q masina si un bou a trecut q 120 prin fata mea si el avea cedeaza trecerea....Si normal k am fost dupa el si i'am dat bataie k la magari ..... dar va zic eu k nu e bine sa va bateti asa aiurea pe strada...sincer nici mie nu imi place si nici nu caut scandal insa vin altii mai tari si trebuie sa stai fie ca vrei fie k nu....atata timp cat esti q prietenii si ii respecti stai acolo si incerci sa opresti conflictu nu sa fii u mai tare din toata gasca si sa sari pe ei sa ii omori !

Doamne baiatule, tu chiar vorbesti serios?! :rolleyes2 Eu cred ca avea scuterul in portbagaj :lol:

r3mIx 27-02-08 21:03

eram q avionu :lol: eram in dreapta ce e asa de greu de inteles da am zis k sunt q masina.....

All times are GMT +2. The time now is 10:34.

- Copyright 2026 4Tuning