![]() |
Re: Ssangyong Chairman W
parerea mea....un S-classe chinezesc...tot S-u is the boss...
|
un fel de geely la scara mai mare.
|
copie la indigo...dar cum de nu zic nimic nemtii..oare o fi rau pentru ei sa mai vanda cateva cutii de viteza ...poate chiar le-au dat o mana de ajutor coreenilor tinand cont ca inca le mai livreaza motoare!!
|
Quote:
|
105000 euro mi se pare o suma imensa.....poate sa aiba si scaune din putza de papagal african k tot o masina germana aleg
|
105.000 de euro pe o masina nemteasca? ptiu, scuip in san...:) Aston Martin, tata:)
|
pe o masina nemteasca ? a sunat de parca ai fi zis chinezeasca sau coreeana.. Tine cont ca Astonul e de fapt un ford :D.
Masina din topic o sa fie cumparata de oamenii de succes coreeni ca o alternativa la S/7/A8.. dar nu cred ca o sa o vedem prea des in Europa |
Quote:
Quote:
|
doamne incuiati mai sunteti cu masinile voastre germane. si mie imi plac dar nu sunt buricul pamantului, iar voi sunteti obsedati de ele, incredibil.
in plus SsangYong nu e masina chinezeasca, e mult mai fiabila, sunt de ani buni pe poata de la noi si au o imagine buna, la fel ca si restul brand-urilor coreene. alta chestie: din moment ce au cutie si transmisie Mercedes, nu credeti ca a fost totusi un acord intre ei si i-au lasat sa imprumute elemente de design? |
Quote:
|
Ssangyong contra Mert e ca si cum ai zice Dacia contra BMW deci se stie ....care e baza
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning