Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ssangyong Chairman W (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/66955-ssangyong-chairman-w.html)

Marius_mym89 13-02-08 20:41

Re: Ssangyong Chairman W

parerea mea....un S-classe chinezesc...tot S-u is the boss...

badeaboy_jr 13-02-08 20:51

un fel de geely la scara mai mare.

carlito77 14-02-08 09:18

copie la indigo...dar cum de nu zic nimic nemtii..oare o fi rau pentru ei sa mai vanda cateva cutii de viteza ...poate chiar le-au dat o mana de ajutor coreenilor tinand cont ca inca le mai livreaza motoare!!

ionut_cluj 14-02-08 09:38

Quote:

Originally Posted by badeaboy_jr (Post 1355122)
un fel de geely la scara mai mare.

tu ai avut sau ai condus macar vreodata un Ssangyong??? Ce tot povestiti povesti ma?

ICE_golf4 14-02-08 13:44

105000 euro mi se pare o suma imensa.....poate sa aiba si scaune din putza de papagal african k tot o masina germana aleg

ionut_cluj 14-02-08 23:35

105.000 de euro pe o masina nemteasca? ptiu, scuip in san...:) Aston Martin, tata:)

Bemelo 15-02-08 14:51

pe o masina nemteasca ? a sunat de parca ai fi zis chinezeasca sau coreeana.. Tine cont ca Astonul e de fapt un ford :D.
Masina din topic o sa fie cumparata de oamenii de succes coreeni ca o alternativa la S/7/A8.. dar nu cred ca o sa o vedem prea des in Europa

boy_wonder 15-02-08 15:44

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1358029)
105.000 de euro pe o masina nemteasca? ptiu, scuip in san...:) Aston Martin, tata:)

ti se pare mult 100 k pt o masina nemteasca?? atunci un milion pt. o masina nemteasca cum ti se pare? :D

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1359096)
pe o masina nemteasca ? a sunat de parca ai fi zis chinezeasca sau coreeana.. Tine cont ca Astonul e de fapt un ford :D.
Masina din topic o sa fie cumparata de oamenii de succes coreeni ca o alternativa la S/7/A8.. dar nu cred ca o sa o vedem prea des in Europa

Ford nu mai detine Aston Martin..

eminescu0 16-02-08 12:31

doamne incuiati mai sunteti cu masinile voastre germane. si mie imi plac dar nu sunt buricul pamantului, iar voi sunteti obsedati de ele, incredibil.
in plus SsangYong nu e masina chinezeasca, e mult mai fiabila, sunt de ani buni pe poata de la noi si au o imagine buna, la fel ca si restul brand-urilor coreene.
alta chestie: din moment ce au cutie si transmisie Mercedes, nu credeti ca a fost totusi un acord intre ei si i-au lasat sa imprumute elemente de design?

ionut_cluj 18-02-08 00:48

Quote:

Originally Posted by Bemelo (Post 1359096)

masinile nemtesti imi provoaca aceleasi sentimente ca si sms-urile de la orange cand imi inchid abonamentul. n-au personalitate, majoritatea arata la fel, si(exceptand Merdedes-Benz) sunt doar o umbra palida a ceea ce erau in anii 90.

danibavarezu 18-02-08 19:57

Ssangyong contra Mert e ca si cum ai zice Dacia contra BMW deci se stie ....care e baza

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning