Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   GT-R R35 VS 997 TURBO @ Tsukuba (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/66947-gt-r35-vs-997-turbo-tsukuba.html)

Urban_Racing 13-02-08 21:40

Re: GT-R R35 VS 997 TURBO @ Tsukuba

cred shi yo ca te oftcici atata timp cat honda punea pe acord suspensie dubla wishbone in 1980 iar vw a aplicat aceasta tehnologie deabea in 2000! pana una alta se pare ca la aia de la nissan le`a prins bine experientza de la autobuze! n`am intzeles faza cu " sa ia in ras" ...adica ce sa faca sa faca mashini mai slabe numai de dragu de a nu ii supara pe nemtzi !?

iulian_rs 13-02-08 21:54

sincer daca as avea potential financiar as alege fara sa ma gandesc porsche ptr istorie tehnologie fiabilitate lux si pe deasupra performanta nu degeaba multi ziaristi din lumea auto au denumit 911 997 turbo ultimate driving car

Urban_Racing 13-02-08 22:08

nu cred ca porsche ishi merita un astfel de titlu ....yo unu nu am auzit de asha ceva .... nu ca ash vrea sa insinuez ca ar trebui atribuita unei mashini japoneze ...dar sunt mashini europene mult peste porsche!

PaulMIG 14-02-08 11:56

Nici io nu am auzit de un asa titlu. Daca tot era sa fie mai degraba il primea GT3 RS, aia ii masina mult mai drivers car decat un Turbo. Pt Marius...un GT3 RS e un pic sub la performante fata de un Turbo deci nissanu de fata e mai bun si ca GT3, iar cu GT2 o sa se ia la trante versiunea de varf care o sa apara mai tarziu, V-Spec-ul.
Inainte de nissanu asta, porsche era alegerea mea si legat la ochi, dar io nu mi-as lua masina doar pentru ca ferdinand porsche o inventat nu stiu ce sistem 4x4 atunci cand nici parinti nostri nu erau in stadiu de spermatozoizi si ca porsche are traditie ci pentru ce se intampla la ora actuala. Sunt ferm convins ca nici eu nici 90% din forumu asta nu ar putea vedea potentialul maxim al unui porc sau al nissanului nici daca chiar am avea o astfel de masina, dar e penibil sa nu recunosti ca acum GT-R-u' e mult peste din punct de vedere tehnologic.

Brabus 14-02-08 17:16

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1354917)
eshti istetz rau ..... din ce ai zis nu po` sa deduc decat ca te oftici .... imi creshte inima cand vad porscheuri umilite de "orezarii" cum le zic unii shi cand vad cum se ataca lumea de ex u :)

crede-ma draga ca nu ma oftic de loc. visul meu va ramine pentru totdeauna o SUPRA, si ii admir pe japonezi pentru ceea ce sint dar mai ales fac. tot ce am vrut sa spun e ca nu ma pot lua dupa niste teste facute de o emisiune sau alta, cu diferiti piloti, etc. eu nu cred ca o secunda in plus sau in minus, dar eu ramin sa visez la suprele lor ...
bye:D

Urban_Racing 14-02-08 19:20

pai pe vremea cand nissan facea autobuze ferdinand porsche facea vw beatle ...care e o mashina pt fagotzi shi pt hipy!

Marius_mym89 14-02-08 20:32

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1357456)
pai pe vremea cand nissan facea autobuze ferdinand porsche facea vw beatle ...care e o mashina pt fagotzi shi pt hipy!

ha ha...deci recunosti ca nissan au facut autobuze...si ca primu proiect 4x4 a fost facut de porsche si utilizat apoi de NASA......pana la urma v-am zis respect ce a facut nissan (ma refer la skyline nu la autobuze)...si la mai mare....porsche vine tare din urma:twisted::twisted::twisted:

Marius_mym89 14-02-08 20:35

aaaa...si apropoo...chiar imi doresc ca japonezii americanii (si in general astia care sunt in afara europei) sa faca masini mai tari ca europeni pt ca ii stimuleaza si pe euruopeni....traiasca concurenta....:-P

iulian_rs 18-02-08 21:51

i au dat un asemenea titlu ptr ca e si race car si casual driving car o masina relaxanta luxoasa foarte bine construita mai sportiva decat multe masini cu putere mai mare o istorie foarte bine conturata in baza curselor pe care aceasta companie a reusit sa le castige eu nu cred ca r35 e facut atat de bine are un interior atat de luxos precum porsche respect

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning