![]() |
Re: Jante ultrausoare de la Wheelsandmore
Sunt superbe dar exorbitante la pret, nu as da banii!
|
mda...superbe....da pretu...exagerat...
|
de banii astia imi iau masina.
|
arata bestial jantele :love: dar 30.000 euro.....la banii astia iti iei masina...si inca ceva bun....:bat:
|
Tot la O.Z. raman.....cu 3000 euro iei Superleggera III....
|
Foarte tari jentile da 30.000 euro:shock:...
Jentile astea vor fi cumparate mai mult pentru exotice de genu Murcielago , Enzo etc. |
:)) toti d aici...vai ce scumpe, vai ce nuj ce.......crezi k ala kre`si ia jantele astea le pune Pe Opel Astra??????? cine are mashina d la cel putin 80000 euro in sus, si vrea sa fie deasupra vecinului kre are tot c63 amg, isi ia astea, si mai sunt si unele competitii unde ai face orice k sa mai scazi cu 3-4 kg greutatea mashinii, api cu vreo 50.....echipele din competitiile alea eu zic k ar da banii astia
|
La banii astia fac comanda de jante de aur(GOLDEANU).
|
3 Attachment(s)
Decat jantele astea.. mai bine Jante transparente > 1 > 13 kilograme > pret 5000 de dolari pe janta > Jantele sunt facute din policarbonat intarit chimic
|
O.Z. Superleggera cantaresc intre 7 si 9 kg in functie de marime (17"-19") si costa de 10 ori mai putin. Diferenta de la 9 kg la 6 kg nu justifica pretul
~Nautilus PS duceti-va cu ele prin Ferentari :) fibra de carbon e mult mai rezistenta ca aluminiul |
Quote:
|
Quote:
Exista o anumita conceptie.. :" Tot ce e scump .. isi merita toti banii .."Nu tot timpul e asa .. zicea Nautilius paremise de jantele o.z. superleggera...pai eu asi da din start jantele astea (ultrausoare) pe superleggera pentru ca arata mult mai bine .... in fine.. daca ai bani .. faci ce vrei si cum vrei cu ei .. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning