![]() |
Re: E30 - cj90xxl
marfa :D sunt curatate de mizerie si vopsite , nu ?? motoru si cutia ?
|
Quote:
ce intrebari nebune ai :lol: te rog frumos sa nu mai postezi asa aiurea peste tot . daca nu ai ceva calumea de intrebat ... nu mai intreba :twisted: ti-ai facut cont ..si ai luat toate topicurile la rand ...stai calm . |
salut baieti am mai lucrat putin la el sar putea saptamana viitoare sa il vopsesc va mai pun niste poze cu el an stagiul care ai acum ;prafuit;iam pus niste praguri putin rasucite si o prelungire din fibra la capota
|
................................
|
10 Attachment(s)
poze cu ursu si gentile pe 17 pe care o sa le pun
|
multa rabdare ai daca ai stat sa vopsesti dungile alea .
oricum imi place cum arata...o sa fie frumos, parca vad. |
5 Attachment(s)
interiorul la motor l-am vopsit negru ca sa pot pune motoru si cutia sa nu se zgarie dupa ce este vopsi
nu stiu exact ce culoare sa ai dau daca ma puteti ajuta cu o culoare care sa iasa an evidenta este super ieu am gasit ceva o sa va trimit poze sa vedem ce ziceti si voi interioru la urs este foarte prafuit |
incearca sa o faci intr`o dsingura culoare, eu zic ca ar da bine
|
ar da bine nelu culorea asta pe urs sincer in cluj nam mai vazut culorea asta :Dbafta cu masina sper sa iasa ceva frumos:lol:
|
te-ai strikat cu nasu ala .....
urat cu spume .. era mult mai frumos ala original ;) |
daca nu imi place le dau jos dupa ce il vopsesc se vede mai bine te referi la nasuc nu?
|
Quote:
parca nui bmw daca nu are nasul ala original cu 2 gauri :lol: |
dragut aranjat motoru da prea multe culori acolo zici ca e sorcova nu da bine,si nasu cum a zis mari nasol rau trebuia sa il lasi pe original,in rest sa vedem cum decurge proiectu,multa bafta.
|
Nelu pune o poza sa vedem bestia am auzit cai deja vopsita,,
|
Super bine arata.Si stii ce imi place cel mai mult?Motorul e ca nou.Si arata super bine asa.BAfta cu masina.Daca ai poze mai pune ,,, sa mor de ciuda :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning