Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Voturi PRO/CONTRA mpa (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/668-voturi-pro-contra-mpa.html)

B12ZMD 11-03-04 07:38

:D :!: :D :D :D HA HA HA HA HA HAAAAAAAAA!!!!
MPA: nu stiu cum sa ma exprim....cateodata postezi fara nici o legatura la subiect, nu zic ca sunt aberatii dar sunt 70% din posturi ne-la locul lor! incearca si tu sa fi mai -la obiect- ca de asta zic baietii ca zici aberatii....e ca si cum te-as intreba \"ce mai faci?\" si tu mi-ai povesti cum te-ai distrat acum 5 ani la un bairam, adica hodoronc-tronc! Eu te cunosc si baiat prost nu esti, asta e sigur, dar o iei pe aratura foarte des...sper sa nu faci asa si cu masina...(asta in privinta posturilor adica continutul lor)

si mai e o chestie m-am uitat la memberlist si total post sortate \"descending\".......rezultatul e uimitor....te-ai inregistrat mult dupa mine si ai nr dublu aproape de mesaje...eu cred ca am avut ceva de spus in astea 400 si ceva de mesaje, pe cand tu nu prea...nu te supara pe mine ....deci gandeste-te ce ai fi vrut sa transmiti in 10 sau 13 posturi pe ZI !!!! mi se pare enorm........aaaaaaaaaa 1000 de posturi in 10 luni e normal dc te implici pe forum k-lumea dar 700 sau cate ai tu in CATEVA LUNI e enorm. Dc as fi vrut sa te intrec la mesaje as fi putut dar nu vad ce rost are......e ca si cum te-ai trezi vorbind in troleu sau in tramvai fiind inconjurat de necunoscuti. TOTAL AIUREA !

yknot 11-03-04 08:46

Mai MPA, baietzii astia cam au dreptate, nu stiu daca exista vre-un topic in care sa nu apari (eu ash zice agasant)....iar daca tot apari pretutindeni, macar fa-o cu discernamant, nu asa...doar ca trebuie(in mintea ta) sa postezi....
In concluzie, copilu'....iti meriti rangul de stresant, dar poate o sa mai cresti si o sa-ti vina mintea la cap.... :?:

Morro 11-03-04 12:01

metoda nu prea pare sa dea rezultate ....

MPA e in continuare in mare forma

U R S U 11-03-04 13:55

PRO!

Hondarul 11-03-04 13:56

Lasa mah, ca macar s-a pus omul pe munca...

Poa' sa ninga, poa' sa ploua, MPA e pe teren si ii da cu poze.

Eu cred ca omul este disperat sa-l bata pe CataRS4 la posturi, si de aia pune cate un smile si gata postul.

Noi sa fim sanatosi...

ESPinoza 11-03-04 17:29

ma sa stii ca la topicu ala OBIECTIV eu zic ca face treaba buna si bravo lui si sper ca daca tot shi`a gasit ocupatzie acu cu pozele alea sa se mai potoleasca cu mesajele inutile

X-Ray-Eyes 11-03-04 17:29

Eu votez PTR scoaterea Rangului de Stresant ...
Fiecare are dreptul sa isi expuna parerea ... chit ca pune 1000 de posturi pe zi ... cred ca e treaba lui cat sta pe net .. si nu vad de ce i-a fost atribuit acest rang ... sincer .. este poate printre cei 2 % din totalul Userilor de pe 4tuning care scrie cu regularitate si printre cei 0.5 % dintre cei care fac macar 1 vizita pe zi pe acest site ...
Sincer ... in loc de Stresant , eu zic sa il facetsi Moderator !
:peace:

Gratzian 11-03-04 23:00

si eu votez sa scoatem rangu de stresant...
rugam pe zoliat sa scoata, e ok

ZoliaT 11-03-04 23:08

rangul a fost scos. Topic inchis

All times are GMT +2. The time now is 13:41.

- Copyright 2026 4Tuning