![]() |
Re: BMW Wide Bodied M3 E30-M5 Power
culoare e superba dar park l-a umflat prea mult, iar lagat d motor... cam tarziu :)
|
doamne cat de frum e si motoru ala :d frum foc....
|
e foarte frumos.... am vazut articolul asta pe modifiedcars.com acu ceva si am fost impresionat....mie chiar imi place
|
E superb pt o masina asa veche. Totusi parca-i lipsesc farurile de ceata, cu ele ar arata mult mai lipit de sosea ;)
|
E tare de tot!!!Dar stpourile nu sunt pe gustu meu!!
|
foarte tare...prea frumos:X
|
e prea frumoasa......imi place motorul :lol:
|
superb dar e prea evazat..cat despre motor...ar fii cazu sa se uite cineva si la TXA:D
|
Foarte frumoasa , dar parca aripile sunt putin cam prea evazate(sau e doar de la culoare :?:)
Transplantul motorului e ok dar avem si noi in romania asa ceva:txa si dgh'u(care e e30 normal)) |
nu prea se potrivesc stopurile dar in rest e superb mai ales culoarea
|
Consider ca n-ar fi trebuit sa-i faca un transplant de motor cu unul de m5!
Motorul ala care se afla p m3 e30 e o opera de arta (sa nu uitam ca masina a fost construita de BMW pt a putea fi omologata in motorsport), asa ca ar trebui sa fie destul de potent! Cu o turbina cred ca se rezolva mai usor prbl! Asa cine stie unde a ajuns saracu motor, pe la vre-un "shmecheras" din Romania, care acum se va da mare ca si-a tras motor de m3 pe epava lui de ursuletz... |
Reusita masina ... e coool dar totusi am o intrbare .. cat consuma real... k multi zic k o masina consuma 10l/100km si ea consuma in realitate 16-17l :D dar totusi merita benzina consumata ...
|
Quote:
|
aoleo ce bestie...360 de ponei :X:X imi place la nebunie nush ce sa mai zic
|
de consum ce sa zic parerea mea e ca sigur ia 18 in oras...poate chiar mai mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning