![]() |
Re: Audi A4 Cabrio
Quote:
|
Da...40 de cai.e 1.8 Turbo ajunge pe la 203
cai |
Este perfect normal, nu te-au mintit oamenii. Se poate si mai mult din chip in alte parti.
|
Super masinutza ai. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si spot la modificari
|
Joi sau cel tarziu luni imi vine grila fata...urmeaza xenon in proiectoare...si un dvd all in one...o sa pun poze...
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina :-) nu te`ai gandit jantele de RS care sunt pe masina sa le faci cumva mai inchise la culoare? sa le vopsesti sa para mai spre negru! eu cred ca ar da mai bine la culoarea masinii si evident o folie ar trebui ;) capacela de la oglinzi schimbate cu unele de S4,sunt mult mai scumpe dar ar fi mai in ton cu rama de la luneta fata care este gen aluminiu!
astea sunt doar cateva idei de la mine... oricum masina arata bine si asa cum e acum. aa si cateva poze cu modelul de jante de care ziceam eu.. numai bine. |
merci.jantele imi plac cum dau mai inchise...unde sa le vopsesc?
folie nu merge....ca e cabrio....si decapotata se vede urat:(plus ca e pielea rosie si nu prea isi are rostu folia...oglinzile am apucat sa le pun pe astea...dupa am vazut cum sunt de s4 ca sunt mate...dar o sa le schimb pe casco ;)si o sa pun de S originale(astep sa mi le fure cineva:)))) ) |
asta cu remaparea e relativa treaba...
toti iti resofteaza...poti sa iti bage si 60 de cai (asta in teorie doar, ca aici vorbim de admisie de benzina, aer, etc) dar asta nu inseamna ca te mai tine motorul :) motoarele nu sunt facute sa ruleze la 100%, iar ele cand ies din fabrica sa zic ca merg cam pe la 60-70% ... iar remaparea asta impinge putin limitele astea pe la 85% sa zic...poate 90, asta nu pot spune exact ca niciodata nu am stat sa vad diferenta intre datele din calculator dinainte si dupa remapare... apropo, BoLo un mic sfat...nu-ti face remaparea la Nurvil...dai o carca de bani in plus...eu mi-am facut pe naspa resoftarea...m-a costat 250 de euro si nu am nimic de comentat...s-a simtit din prima secunda...consumul a crescut foarte putin...si am resoftat-o acum 1 an si...si nici o problema pana acum :) eu asa zic, daca vrei te duc unde am facut eu...si daca vrei sa iti explic mai in detaliu toata treaba asta...da-mi un PM sau ceva...ca nu e chiar asa rau cum te-ai gandi :) nurvil vehiculeaza preturi prea mari pentru serviciile oferite...nu zic ca nu sunt si de calitate...dar zic ca cer prea mult...ca si service, gasesti alte locuri la fel de bune si ceva mai ieftine :) anyway, faina masina...drive safely =) PS: cat despre resoftarea pe naspa...nu ai garantie in acte, dar daca patesti ceva (si nu cred) ei iti rezolva imediat problema :) |
Quote:
da`mi PM daca te intereseaza mai multe detalii. |
Quote:
Daca nu ai facut asta eu zic ca ai dat 250E pe vorbe :D Iti zice unu care a schimbat softurile la 2 masini dupa dyno desi inainte "se simtea" |
Quote:
anyway, pentru cei 250 de euro pe care i`am dat sunt multumit de rezultat...si dat fiind faptul ca n-avem dyno in oras, zic eu ca e relativ ok...poate nu toti avem timp de drumuri la bucuresti, timp de pierdut si etc :P respect. |
Sunt banii tai.
Remapare inseamna si 10cp si 40cp. Tu stii mai bine pentru ce ai platit. Un dyno e 1 mil si te ajuta sa-ti "intelegi" si mai bine masina .Curba de cuplu,puterea maxima la ce turatie o ai, cat de liniar trage motorul. |
huh asta da masina....Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ms ms:D sper sa o fac si mai frumoasa...:)
imi place poza ta de la avatar:)) |
New Look!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning