![]() |
Re: Focus '05
Quote:
Super meseriasa faza cu Angel Eyes. Felicitari! Pe timp de noapte intr-adevar arata spectaculos. Si acum intrebarile de notorietate mondiala: de unde Angel Eyes? Si daca a fost cu modificari sau sunt facute special pentru Focus? De ce firma? Cat? Cu multumiri anticipate, |
Quote:
numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Din nou te salut, Aleuo!
Te pisez tot cu subiectul Angel Eyes... Iti multumesc pentru informatiile furnizate. Mai am cateva "mici" neintelegeri. Am intrat pe site-ul indicat si am vazut pretul de 256 eur, dar ce? Partea adica bucata, sau perechea? Tu imi zici de aprox. 300eur, asta inseamna cu taxe postale, sau transportul? Cum le comanzi? Si inca un aspect cat se poate de important: eu am cu xenon. Pe site nu zice nimic de xenon, doar de halogen. Stii ceva? Cu multumiri, |
Quote:
Set faruri angel eyes Ford Focus II 786,26 786,26 cu regla manual si finitie neagra cod 610427 Producator,termen mediu de livrare 8-9 zile lucratoare fara tva Mentionez ca firma de asigurari are un discount de minim 15 % la piese de la augsburg ..deci fa un calcul cu tva + discount .. nu stiu exact cat ajung ... incearca la baieti pe forum ca iti dau un pretz bun:) becurile sunt halogen ... h1 ambele. ai xenon hid? sau xenon din fabrica .. daca e xenon original e mai complicat:D nu pot sa iti dau detalii despre acest aspect pt ca nu ma pricep:D incearca pe www.european-parts.net acolo parca am vazut angel eyes cu xenon. Numai bine |
3 Attachment(s)
filmuletz si mp3:) scuze de calitate sunt facute cu telefonul ... voi face un filmuletz serios in curand
|
Suna fain ..... misto masina !
|
eu n`am nimik de genu :P pur si simplu so rupt sau spart toba:)) si tot ceva de genu se aude;)):">...oricum e klumea masinutza ta;) bafta in continuare
|
super tare. daca imi dau masina vreau sa-mi iau focus
|
aleuo ii cam dai jar pe copou:D te-am vazu de mai multe ori :) e faina tare masina :) so stapanesti sanatos si fara incidente.
P.S.vezi ca sunt camere pe copou :D |
nu-i mai dau de 6 luni :P masina merge acu linistita cred ca nici macar 3000 de ture nu vede saraca:))) asta de cand a trecut in custodia lu' tata :P
dar inca mai este in ea o scanteie care asteapta sa aprinda fiara de sub capota:)))))))))))) |
Re: Ford Focus MK2 1.6 16V '05
Frumos fordu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning