![]() |
Re: 1968 Dodge GSS Hemi Dart
:shock::yikes::shock:TIRE SHREDERimaginati-va cum este sa treaca una dinasta pe langa tine !!!:lol::lol: Vreau si eu una de ziua mea !!!:lol::lol::lol:
|
super tare.. ma uit la spatele ala si imi imaginez la un drag cum se ridica in 2 roti:D.. kilometrajul... :) cam singurul mai uratel.. totusi e cel clasic.. asa k:X:XX:....si croamele alea dau bn:)
|
oare...are vre-un pic de electronica pe ea....ABS ASR sau alte cele!? daca e chiar in spiritul '60 atunci nu are....deci sunt chiar 800 de cai greu de stapanit....:|
e mai simpla ca o facie la absolut tot....totusi crek e mult mai eficienta la liniutze! ;)) dar totusi uleiul gradat pana la presiunea de 100 si apa pana la 250grade!? reinventeaza punctul de fierbere al apei sau merge direct pe abur!? |
sunt grade kelvin....
|
poate ca o fi doar un vis dar sper sa il pot indeplini sa conduc si eu o asemenea masina interioru da fiori :D
|
este un adevarat monstru pe roti........e superba foc da tot la camaro ss raman sau charger raman...sunt cele mai formidabile masini sau un mustang shelby ala vechi
|
O masina cu adevarat splendida:shock: nu degeaba face parte din categoria 'muscle car'.:-P
|
Quote:
Sunt curios cam ce greutate are masina si ce pret :?: Oricum e un monstru ... |
Arata super.... in plus de asa, ARE o gramda de sisteme moderne garantat, uita-ti-va pe Discovery cum se fac masinile acestea, mai ramane caroseria si poate si jentile din ele, in rest schimba baietzii tot, treb de rulare, cutie de viteze, senzori electronici. Cu adevarat o masina americana, ar fii de minune sa vezi o poza cu ea langa un urias drapel pt a intarii simbolul de muscle car specific US.
Mi-ar placea una dak asa avea o colectie de masini, dak as avea dreptul insa sa aleg doar o masina de strada, ar fii o japoneza cu tractiune integrala cu sigurantza. Cat despre stapanit o asemenea bestie, cu sigurantza k iti trebuie timp sa te inveti. Mi se pare mie sau are cutie automata? Bafta everyone! |
daca as putea sa aleg ultima alegere ar fi o japoneza..da prima ca doar asta conteaza ar fi un mustang gt500 de prin 60'-67' nu stiu sigur anu ...si de benzina nu mi-as face griji ca o sa fac ceva bani din liniutze :D
|
arevarat muscle car....si cei 800 si de cai :love:
|
Quote:
revendind la topic.. masina asta e mai tare ca sexul.. ce sa mai o adevarata bestie.. |
Quote:
|
ce sa zic pur 100% americana...ce tare e!!!!
|
toate k toate...da cat costa bestia asta... ? :?: nu sunt cuvinte sa o descrii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning