![]() |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
va datzi seama cata munca s-a depus sa unfle aripile si restu atat de mult...!!! si a mai iesit si urat!!! pacat de munca si banii cheltuiti...!!!
|
retardati . no coment . au stricat masinuta
|
ca si culoare nu arata kiar asa de rau! :D
|
in IM: OMFG!!! Atat am avut de zis...
|
cred ca e facuta pentru viitorul film ''familia Adams''
|
cred ca astia care au tunat-o erau manelisti:lol::lol::lol: pe cuvant, acum , vorba tuturor pacat de orele de mulca depuse,dar mai exista si asa nebuni care numesc aratarea asta TUNING:omfg:
nota 3 |
lol ce-i tata asta, e un golf din viitor ? :lol:
|
Doamne:( naspa masina .. doamne.. cum poti face asa ceva dintr-un golf?
|
Asta zici ca-i din bancurile alea cu iepurasul:
"Aveti ceva mare, mare, alb cu frisca, care daca il vezi sa faci bleaaah???" :yikes: horrible |
urata treaba. este prea umflata si nu i sta bine deloc.pacat
|
conteaza sa fi unic !!! mie mi se pare tare ... nu de plimbat dar nah .... sa fie acolo in garaj ... :) e important sa pui jante lafel cu nu stiu cine sau praguri lafel ca al X-ului.... :) ci dupa cum am zis conteaza sa fi unic.....
|
H O R O R ..... sunt fun golf 4 direct dar asta e dracula golfurilor!!!!!!!!inca o data H O R O R !!!!!!!!!
|
ca body kit e foarte urat... dar daca stai sa te gandesti cata munca o depus vopsitorul... suta la suta la un show ia best paint :P in rest foarte naspa..
|
=))) ce dovleac ma:))) trasura
|
yeeekkk.....cum sa strici un golf asa bun ... pt o prostie omeneasca...sincer numi place deloc...si parca vad ca v`a primi o vopsea crom...ca deja isi bat joc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning