![]() |
Re: VITEZA sunetului cu o masina?(se cauta pilot)
au fost multe incercari de combustibil alternativ si ba esuate, ba neterminate si tot asa... multi americani au incercat... cel putin prin asta te faci observat... o chestie, vorba lui turboss inutila. ok, depaseste viteza sunetului sa sol. si? nu vom circula niciodata cu viteze de-astea la sol indiferent de cat de avansata va fi tehnologia.
|
Si de ar fi tehnologie, nu cred ca s-ar merita.... solul e denivelat, in schimb aerul e perfect drept si atat de vast :D daca are suficienta putere sa zboare, why keep it on the ground ?
Masinile de mai sus au avut un singur scop, un ideal al multor oameni: sa depaseasca viteza sunetului la sol , dar sa incerci asta 2-a oara parca nu mai are farmec, mai ales ca nu e o plimbare de placere care implica enorm de multe riscuri asupra pilotului. |
sunt curios.... NORME EURONCAP?? :))
|
un arab si e rezolvat ...ca aia rezista si la caldura
|
sincer prefer un bugatti decat chestia aia..mi se pare ca seamana mai mult cu un avion decat cu o masina..macar thrust semana cu o masina si din cate am vazut eu in documentaru de la tv prinsese mach1 deci era super performant acum 10.
|
Experience: The candidate must have current experience at the upper levels in professional racing, or aerobatic and military test flight. We are prepared to operate around other professional racing commitments.
Sponsorship: The candidate must have current sponsorship that can extend to title level for the LSR. Alternately, the candidate must have had a sponsor at that level previously that is willing to sign up. Size: The candidate must fit the cockpit with a HANS device and other required safety gear. All 3 are solid requirements; we cannot accept 1 or 2 out of 3. All requirements are common for male or female candidates. All candidates need to list their specific qualifications in these three categories to be selected for our long list. Our short list will be selected in the next few weeks. If you believe you can satisfy the three above-stated requirements, please send me your proposal with detailed information in all three areas. Incomplete proposals will not be considered. indeplineste careva conditiile de mai sus?:)))) |
io sunt curio cand treci cu ea pe dn 1 daca te ia vre-un radar .. da nu in blana .. la juma de viteza :D
|
cine o va conduce, din pct meu de vedere, are sanse sub 20% sa iasa viu la cum arata chestia aia
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: stiam eu ca stiu pe cineva atat de dilau ... incat sa se bage :D aia e la cel mai propriu mod... racheta |
vreau si eu ..:D
|
Hammond a incercat "doar" 400 km/h , din pacate nu i-a iesit . http://www.metacafe.com/watch/422846...mond_accident/
|
asa e bine ca mai traieste hampster:)) oricum nu mi se pare ca vb despre o masina pt ca, chestia aia nu poate fi inmatriculata nu poti circula cu ea, nu o poti parca deci nu e o masina..aici de fapt e vorba de recordul pe uscat care din cate stiu e detinut de niste rachete pe sine de tren (nush daca am inteles bine dar prindeau 10.000km\h)
|
Quote:
+ hamster a mers pe susea*, nu prin desert ;) |
nu... chiar sunt... si sunt experimentale... sine drepte si lungi special proiectate pt acele rachete care prindeau viteze enorme de mii km/h. s-au facut multe teste cu influenta vitezei asupra fiintelor vii, din cate stiu a murit un om etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning